Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-19, 20:52   #2169
meeow
Lwiątko z Cintry

Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość

bawi mnie momentami jak ona przy pierwszym razie miała ze trzy orgazmy przy czym jeden przy zabawie cyckami to ja już się boję co będzie dalej, ona po 10 a on nadal zwarty, gotowy i na baczność?

ja od tego tygodnia wróciłam do ćwiczeń, dzisiaj planowałam dłuższy trening ale jak wyjdzie to się okaże bo mam sporo rzeczy do zrobienia...
chodzisz na siłkę?

jakoś mnie to nie dziwi, ja przez całą książkę byłam zażenowana tym co się tam dzieje niech mi ktoś pokaże gdzie tak jest w prawdziwym życiu

nie, chodzę tylko na fitness w ramach wf'u na uczelni

Cytat:
Napisane przez oliwja Pokaż wiadomość
no pewnie, a ona cały czas będzie się czerwienić, przygryzać wargi, przewracać oczami i się rumienić oraz powtarzać 'o święty barnabo', a on zawsze będzie piękny, zwarty i gotowy, i będzie sprawiał, że jej wewnętrzna bogini będzie fikać koziołki nadal czuję zażenowanie po przeczytaniu tej książki
eh, odmóżdżacz najwyższej klasy, została mi 3 część i wcale w niej się lepiej nie dzieje podobno

też mi 3 część została, przeczytam żeby się odmóżdżyć

wróciłam, zaje.bana jak koń po westernie ale czuję się świeetnie i chcę już następną środę
i pisałam z Agą, żyje, sesję zdała, studiuje dalej i powiedziała, że może do nas zajrzy niedługo

meeow jest offline Zgłoś do moderatora