Oszukani przez BSsklep.pl
Witam wszystkich,
z góry przepraszam jeżeli zakładam wątek w złym miejscu, ale robię to pierwszy raz.
Chciałabym wszystkich ostrzec przed sklepem internetowym z kosmetykami Beauty Store (Warszawa) BSsklep.pl. Znalazłam kilka wpisów w innych miejscach i wiem, że jest jeszcze więcej osób, które okradł ten sprzedawca. Chciałabym jednak, aby więcej osób nie zostało oszukanych, a niestety kiedy ja przed zakupem szukałam informacji na ten temat to nic nie znalazłam i dopiero teraz, kiedy od ponad dwóch miesięcy nie mam żadnej odpowiedzi na maila, moje telefony są ignorowane, a pieniądze nadal nie wpłynęły na konto znalazłam kilka poszkodowanych osób. Być może któraś z Was ma ten sam problem i jest w stanie coś więcej na ten temat powiedzieć lub poradzić. Być może któraś z Was zastanawia się czy dokonać zakupów na tej stronie - jeżeli wahacie się czy coś kupić to zdecydowanie odradzam (chyba, że za pobraniem, bo wtedy nic nie ryzykujecie). Mimo wszystko nie polecam, bo to niestety oszuści i okradają ludzi. W dodatku jak już będziecie dzwoniły, aby coś załatwić to osoby odbierające telefon (oficjalny na stronie) nie pomogą Wam w ogóle i będą się tłumaczyć, że nie zajmują się sprzedażą w Internecie a tylko w sklepie stacjonarnym.
Być może mój wpis będzie odebrany jako działanie konkurencji, ale zapewniam Was, że tak nie jest i jeżeli macie jakiekolwiek pytania lub chciałybyście coś doradzić, miałyście podobne problemy to będę wdzięczna za wszelkie wskazówki.
Pozdrawiam Was serdecznie!
|