Mamuśka, ja planuję rodzić z mężem. Dla mnie jego wsparcie będzie na pewno bardzo ważne, a on bardzo chce być przy tym, więc się cieszę!
A przy tym stawianiu się brzuch twardnieje czy coś, czy tylko czuć wypinanie?
Dziwne, wydaje mi się, że są na to jakieś bardziej 'medyczne' sposoby. A nawet z domowych cos by się znalazło.
heheh...a ja prawie 4 lata temu brałam ślub i dalej bym weszła w swoją suknię, taką miałam uniwersalną
Tak, mi zawsze z lewej, z tego samego miejsca. Ale to się goi i jest po sprawie, nie mam śladów.
Upominki to za duże słowo

Ja właśnie wróciłam z Bezpiecznego Malucha i mam raczej mieszane uczucia

Częci z pierwszą pomocą, z bezpieczeństwem przewożenia dziecka i kobiety w ciąży i spotkanie z położną odnośnie karmienia były fajne i przydatne. Reszta to jakaś marketingowa sieczka.
Z gratisów dostałam skarpetki maxi cosi, jakiś śliniaczek, pojemnik na mleko mamy (plastikowy, jak butelka, ale bez smoczka) z NUKa, próbki Palmer'sa malutkie (saszetki i jedna taka malutka buteleczka balsamu na rozstępy), saszetkę mleka modyfikowanego, znaczek do auta Baby on board i to chyba tyle. No i z pół tony ulotek.
Jak ktoś miał szczęście, to można było coś wygrać. Ale nam się nie udało

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------
Jak dostałam w szpitalu zastrzyk w tyłek z nospy, to przez 3 tygodnie czułam to miejsce...no ale z zastrzykami domięśniowymi tak jest
Co do zmywarki, to też będziemy wybierać. Ja zwrócę uwagę na pewno na to, żeby była opcja połowy wkładu.
Dziewczyny, wzięłam dziś antybiotyk, dużą dawkę na moją choler.ną bakterię! Trzymajcie kciuki, żeby bakteria padła, a antybiotyk nie zrobił krzywdy Małej.