Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-20, 08:04   #3921
misiaeel
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

hej
u nas dzisiaj pobudka o 6 ale do 7.30 Hania się bawiła w łóżeczku, także nie jest tak źle;p

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!

Yae zaczyna po nas powtarzac slowa, na razie potrafi "papa" i "tata". Jednak wczoraj uciekla tz przed kapiela z lazienki i biegnie prosto do pokoju, w ktorym widziala mnie ostatni raz, otwiera z impetem drzwi i wbiega wolajac: "mama" Doczekalam sie!!

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Meneq..dzięki.
Antoś ma właśnie 38,7. Biedny taki gorący jest i wciąż się do mnie tuli.Usnął teraz. k....a jak ja nienawidzę jak dzieci chorują!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 03:56 ---------- Poprzedni post napisano o 03:44 ----------

Coś w temacie rowerkow chorowalam na te rowerki wieloetapowe, zalicytowalam i wygralam...co prawda z usterką, ale podobno do naprawy, zobaczymy.. http://allegro.pl/show_item.php?item=4060506127
Dobra lecę przytulic się do księcia.. Pa
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fajny ten rowerek
Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Łooo super, sama bym się chętnie wybrała

Ja mam łóżeczko 70x140 i np wczoraj Oli spała w poprzek z nogami wyłożonymi na ochraniacz

Ja tez mam dwie ścianki zabudowane ale poprzywiązywałam do takich dziurek co sa potrzebne przy zmianie poziomu materaca i jest git.

W dzień spoko: 2 drzemki - 40min do 1,5 h, zasypia o 20 bez większych problemów, tylko wstaje z reguły przed 6 , wczoraj np o 5:20.

No włąśnie niby nie, jak zimno to wychodzi na spacery i ogólnie takie nowoczesne ma podejście, ale co do ubierania w yen kombinezon to nie moge jej przetłumaczyć.

Nagminne to jest przecież, chociaz swoją drogą nie mogę zrozumieć jak dziecko może z wózka wypaść.

Mi się zawsze wydawało że pampersy są większe niż dady.

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ----------

Ja to mam taki z 4 częsci składający się, łóżeczko jednym bokiem stoi przy ścianie i na ten bok by mi się własnie taki wysoki ochraniacz przydał bo Oliwka z wielką premedytacja wrzuca tam swoje smoczki, i ja muszw wyciągac szufladę i tam wczołgiwac się, bo jak mnie refleks zawodzi to wszytskie tam lądują zanim się oglądnę

No to super

U mnie dzisiaj nocka spoko do 3, potem zjadła i chwilę później zaczęły się, jęki płacze, siada, klęka, masakra. W końcu po 4 wzięłam do wózka przełożyłam i ubujałam. Jak wychodziłam do pracy to jeszcze spała.

Dziewczyny poraźdzcie coś bo nie wiem czy iść do lekarza czy coś. Strasznie spokojna mi się ostatnio Oliwka zrobiła, chodzić za bardzo nei chce tylko rączki wyciąga żeby ją nosić, jak ją do wózka kłade to się kładzie,leżey grzeczniutko, na kolanach grzecznei, prawie bez ruchu siedzi,sama nei wiem, lekarz to mnie wyśmieje jak przyjdę i powiem że dziecko się spokojne zrobiło. Czsem sią za uszko łapie ale chyba jej nie boli, bo nie marzudzi, nie płacze w dzień...
hmm nie wiem. może taki etap? a bawi się?

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora