2014-03-20, 10:01
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: problem z chlopakiem .
Cytat:
Napisane przez ptysia_ptys
hej
ogolnie to mam maly problem z moim chlopakiem . jestem z nim juz ponad pol roku i bardzo go kocham .
moj chlopak nie jest polakiem .. pochodzi z Armenii i jest bardzo wrazliwy co w nim uwielbiam . na poczatku zwiazku jak to na poczatku bylo cudownie ale potem zaczely sie problemy .. zaczelismy sie klocic a zdania do dzisiaj sa podzielone . on od dluzszego czasu nie pisze mi juz ze mnie kocha i nie mowi nic o swoich uczuciach co bardzo mnie martwi . od dwoch tygodni tez pisze ze swoja " kolezanka" . nie przeszkadzaloby mi to gdyby nie chowal przede mna telefonu i gdybym nie znalazla jego zdec z zeszlych wakacji gdzie bardzo dobrze sie razem bawili a ta "kolezanka" siedziala mu na kolanach . chcialabym znac Wasze zdanie na ten temat .. co o tym sadzicie ?
|
No niestety, to są zazwyczaj objawy tego, że facetowi przestaje zależeć. Jeśli do tego coś kombinuje, chowa telefon, rozmawia z inną za Twoimi plecami to rzeczywiście są powody, aby nie ufać. Zwłaszcza, że wcześniej mieli się ku sobie. Może przygotowuje sobie grunt pod nowy związek, a z Tobą nie zrywa jeszcze, bo w razie czego nie chce zostać potem na lodzie? Ale wy jesteście w związku na odległość?
|
|
|