2014-03-20, 10:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Cytat:
Napisane przez BERBIE
zeberko jak się dziś czujesz?
mój maluch też czasami swoją "aktywnością" doprowadza nie do białej gorączki. a później jak zacznie dyskotekę to mam wrażenie, że chce wyskoczyć. najczęściej tak jest rano i wieczorem.
to ja muszę stwierdzić, że mam talent do pakowania się. zawsze mam najmniejszą walizkę
ciekawa jestem kiedy mi lekarz karze liczyć ruchy... ogólnie ciekawe co mi jutro powie na wizycie, czy coś o szkole rodzenia wspomni... o jakichś badaniach, bo ostatnio tylko mocz i krew robiłam....
czeka przede mną niezłe wyzwanie... depilacja... jeju jak ja się tam dostanę... jak bym chciała pójść do kosmetyczki, rozłożyć nogi i mieć to z głowy 
|
Haha też dzisiaj myślałam o tym, że w przyszłym tygodniu znowu trzeba będzie się ogolić :p Ja bym wosku nie dała rady... Chyba bym urodziła z bólu i nerwów, na fotelu kosmetycznym. Mam wrażenie że włosy zaczęły mi bardzo szybko rosnąć... Wszędzie Ale do kosmetyczki to bym się wybrała na henne i pedicure... Mam kolo domu gabinet gdzie na 100% babka ma wszystko wysterylizowana w autoklawie. Więc wybiorę się w kwietniu po wypłacie męża :p
Mi lekarz o liczeniu ruchów nic nie mówił. Pytałam się położnej w przychodni to powiedziała, że żadnego liczenia ruchów, bo to tylko stresuje. Ważne jest tylko to czy się rusza, nieważne ile... Jakoś jej nie wierzę, więc spytam gina.
Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka
|
|
|