Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-20, 10:34   #1045
BERBIE
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
wyzwanie Kubek ostatnio pisała o bidecie, że pomocny i ciągle ubolewam, że nie zmieścił się w naszej łazience

od 3 dni pobolewa mnie brzuch, mam wrażenie, że przewód pokarmowy robi się krótszy i mam żołądek tuż pod gardłem- ale to chyba prawidłowe objawy, oznaczające, że ciąża rośnie i dziecko potrzebuje więcej miejsca
BERBIE- tez mam wrażenie, że te fotki wczoraj robiłam
chciałam wczoraj zafarbować włosy ale siostra kolejny dzień do późna została w pracy, pakowaliśmy z Tz-etem prezent dla chrześniaczki i tak nam zeszło, że w końcu prawie o północy poprosiłam go aby zafarbował mi włosy bo siostra przyjechała padnięta i śpi
wszystko szło zgodnie z planem póki farba nie wylądowała w moim oku i tak musiałam budzić siostrę, ale dzisiaj obudziłam się bez odrostów
w sobotę idę się obciąć
ja kocham swój bidet i cieszę się, że o niego walczyłam jak lwica jak wszyscy w koło kazali mi się popukać w głowę. w ciąży okazał się niezastąpiony. ale golenie i tak nie będzie łatwe i szczerze dawno tak nie zaglądałam w te miejsce więc boję się co tam zobaczę
jak będziesz ścinać włoski? na jaki kolor pofarbowałaś?
w ten weekend macie te chrzciny?
bierzesz na te bóle nospę?
Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Haha też dzisiaj myślałam o tym, że w przyszłym tygodniu znowu trzeba będzie się ogolić :p Ja bym wosku nie dała rady... Chyba bym urodziła z bólu i nerwów, na fotelu kosmetycznym. Mam wrażenie że włosy zaczęły mi bardzo szybko rosnąć... Wszędzie Ale do kosmetyczki to bym się wybrała na henne i pedicure... Mam kolo domu gabinet gdzie na 100% babka ma wszystko wysterylizowana w autoklawie. Więc wybiorę się w kwietniu po wypłacie męża :p
ja na henne regularnie co 2 tygodnie chodzę, inaczej nie mogłabym na siebie patrzeć. pedicure jeszcze robię sobie sama, ale jest coraz trudniej. do kosmetyczki wybiorę się jak już będzie trzeba stopy odsłaniać. pewnie w maju i wtedy będę co 3 tygodnie robić sobie żele na stopach. ma świra na punkcie wyglądu stóp i nie wyobrażam sobie nie mieć pomalowanych paznokci u nóg przez cały rok. a od maja raczej już nie będę tego w stanie robić sobie sama.
co do depilacji, to ja do chwili zajścia w ciążę zawsze robiłam bikini u kosmetyczki, praktycznie nie czułam bólu. ale w ciąży lekarz kazał przestać. zrezygnowałam też z depilatora pod pachami, bo to troszkę bolało, ale nogi ciągle sobie bez problemu depiluję. ale pewnie za jakiś czas będę potrzebowała pomocnej dłoni tż już to widzę... o już teraz na te dźwieki ucieka z pokoju