Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna szybko przeminie i przywita nas lato. Mój Tż zostanie sierpniowym TATĄ! cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-20, 17:31   #33
pati1078
Rozeznanie

Dot.: Wiosna szybko przeminie i przywita nas lato. Mój Tż zostanie sierpniowym TATĄ!

Cytat:
Napisane przez TheFall Pokaż wiadomość
No ale jak to, nawet jakbyś się źle czuła i ciąża była zagrożona?
moja znajoma krwawila a była po zabiegu invitro ale zwolnienia nie dostala naszczescie wszystko dobrze się ulozylo i teraz na dniach już urodzi
tak jak pisze mamuska odejść można jedynie na wczesne macierzyńskie ale to 11 tyg przed przewidywanym porodem

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:
Napisane przez mamuska11 Pokaż wiadomość
Niech zgadnę..... przepiszą paracetamol i musisz sie czuć dobrze a tak na serio to rzeczywiście tu w Uk tak jest i nie ma szans na zwolnienie, z tego co wiem to polki biorą zwolnienia prywatnie od polskich ginekologów a na macierzyńskie mozna iść najwcześniej bodajże chyba 28-30tc z tego co pamietam ale wtedy krócej sie bedzie z dzidziusiem wiec dziewczyny starają sie iść jak najpóźniej albo wcześniej wsiąść urlop właśnie....

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

ale duzo piszecie normalnie nie nadążam za wami choć wchodzę na forum w każdej wolnej chwili i mój Tż mi ciagle dogryza bo siedze z nosem w telefonie cały czas :p

Ja tez mam ciazowy kalafior co mnie juz irytuje.... Najgorsze jest prowadzenie auta bo jeżdzę poprostu jak wariat drogowy jestem tak rozkojarzena....w poprzedniej ciazy skasowałam auto ze wszystkich stron powgniatane masakra a na konie w 9 miesiącu wjechalalam w korku w gościa ale jak zobaczył ze ja z takim wielkim brzuchem to chyba sie wystraszył ze zacznę zaraz rodzic bo stwierdził ze nic sie nie stało chociaz mu lakier ze zderzaka odpadł

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Wchodzę dzis do pokoju a moja Zuzia siedzi na nocniku (ma taki w kasztalcie ubikacji) i czyta sobie książkę i kupkę robi....jak skończyła to wstała i zrobiła wielkie oczy gdzie jest jej kupka? Rozłożyła ręce i wola "mama nie ma siusiu nie ma" a nocnik pusty bo moja mała księżniczka nie pomyślała zeby pieluchę zdjąć wcześniej ha ha ha i kupa była ale w pampersie :p i tera wola juz "mama sisiu sisiu" zeby jej pieluchę zdjela....jak tak dalej pójdzie to nie bede jej musiała specjalnie jakoś przyuczać do tego nocnika bo sama coraz częściej pamięta

Przypomniało mi sie jak latem biegała po ogródku z gołym pupskiem i kucala w trawie jak piesek i kupkę robiła i bie raz sie nią pózniej bawiła jak nie zdążyłam zauważyć a kiedyś idę do salonu a tam na środku kupka Zuzi hehe mam nadzieje ze tego lata to juz ładnie z nocniczka skorzysta

niezla ta twoja Zuzia
pati1078 jest offline Zgłoś do moderatora