Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrocławski zlot perfumoholiczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-15, 21:43   #83
ETERNITY
Rozeznanie

Dot.: Wrocławski zlot perfumoholiczek.

Właśnie dotarłam do domu i widzę,że zdaję relację ze spotkania pierwszaByło naprawdę super choć zdecydownie dla mnie za krótko.Niestety o 19:30 musiałam pędzić na autobus ale te 2 godziny, które spędziłam w towarzystwie dziewczyn były cudowne.A pachnę teraz rewelacyjnieSpotkałyśmy się w pijalni czekolady Wedla w Pasażu Grunwaldzkim.Wypiłyśmy pyszny czekoladowo waniliowy deserek.A na stole przy którym siedziałyśmy w oczy i w nos biło mnóstwo pachnących Skarbów.Wreszcie poznałam słynne już Messe Etro.Niestety zapach nie mój -na mnie to od początku do końca starokościelne kadzidło+ drewno z koscielnych ławek.Za to na Mskladaczek ten zapach pokazał jaki potrafi być piękny-stał się orientalny a kadzidło pobrzmiewało gdzieś tylko w tle.Poznałam Lagerfeld Femme-naprawdę super.Czuję go do tej pory.Az mi się myć szkoda żeby jak najdłuzej został.Dzięki Tulipance poznałam też Sun Moon Stars Lagerfelda(od Tulipanki otrzymałam próbkę więc moge teraz wąchac do woli-dziękuję).Na początku rzeczywiście metaliczny ale za chwile czułam już tylko ocieplone wanilią kwiaty.Dzięki Burn poznałam Aquolinę Pink Sugar oraz Shalimar Light.Aqolina to na mnie najpierw był zapach cukrowej waty().Podobno ma w sobie nutę pieprzu-na mnie się nie pokazała,za to czuję teraz zapach różowej gumy balonowejTym samym wiem,że "słodziaki" nie dla mnie.Ale za to Shalimar Light to cudo.W sam raz na lato.Na dłoń nałożyłam dosłownie kropelkę a nadal je czuję.Mistrzostwo świataSzkoda że mam tylko dwie rece bo tyle flakoników i próbek nie udało mi się przetestować(brak wolnego miejsca)
Dziewczyny-naprawdę super spędziłam z Wami czas.Naprawdę cieszę się,że mogłam Was poznać osobiście.I naprawde ciesze się,że są tak blisko bratnie dusze,które tak mocno jak ja kochają zapachyLudzie którzy siedzieli z boku łypali oczkami ciekawie w naszą stronę,ale któż by się przejmował takimi szczegółamiMam nadzieję,że uda się zmontować niedługo kolejne takie pachnące spotkanie.I że nie będę musiała tak szybko uciekać(może zamieszkam w samym Wrocławiu to skończa się problemy z dojazdami )
Co do zdjęć ze spotkania-będą będą tylko najpierw musza przejść przez oko cenzora

He he-własnie widzę ,że jednak nie byłam pierwsza-MSkladaczek i Tulipanka mnie ubiegłyAle trzecie miejsce też na podium
ETERNITY jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując