Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-20, 21:57   #4876
nestelle
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
na obiad do wyboru: kaczka z jabłkami lub jagnięcina w sosie miętowym, dwie sałatki (jedna z sosem jogurtowym, druga z oliwą), ziemniaki gniecione z masłem, żeby i jubilat jadł (kaczka też mu smakowała)
Do tortu szampan, do obiadu winko.
łłłło ale wykwintny obiadek -sama wszystko robiłaś????? przepisy proszę
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
wróciłam z zebrania wściekła, zresztą chyba wszyscu rodzice, klasa zdolna, najwyższa średnia w szkole, egzamin próbny napisali źle-średnia 63%, wszystkie klasy z niskimi- no ale.... co sie dziwic jak matematyka lezy i kwiczy, my dzieciom tłumaczymy, bo matematyczka ma w dupie. Egzamin za dwa tygodnie, a oni nie przerobili rownań, procentów, liznęli ułamki i zaczynają geometrię.....a zadania z tego są. Polski- podstaw brakuje, dzieci nie piszą wypracowań, nie ma podanych podstawowych informacji co mają zawierać określone formy (zgodnie z normami).....ech szkoda słów.....
I najgorsze jest to,ze nic nie mozemy zrobic bo do 1 kwietnia nie nadrobią z nimi, wiec my wszyscy w domu musimy ćwiczyc, tłumaczyc, rozwiązywać. ☠☠☠☠a no!
o matko! wszystko to po☠☠☠☠☠☠☠one!
już się boje co będzie nas czekało .....
biedne dzieciaki .
nie można tego jakos zgłosić? ze kadra nauczycielska nie wywiązała się z obowiązku?ze nie przerobiony materiał,ze nie wytłumaczony odpowiednio .przecież poziom uczniów(jeśli chodzi o większość) zależy od nauczycieli .......

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
A jeszcze pisałyście o tatu: mam jeden tam gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę
chciałam jeszcze na karku ale nie mogę wymyślić wzoru-Mąż mi radzi kod kreskowy
widziałam takie dziarki z kodem ..
Cytat:
a co tam masz wytatuowane? strzałkę ?

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
. Cieszie sie iz udalo mi sie Was rozsmieszyc przeczytalam dzis kawal na FB - sprobuje go "skopiowac" z mej pamieci

Putin i Obama poddali sie Hibernacji na 100 Lat / po odmrozeniu pedza szybko do kiosku by poczytac o terazniejszym swiecie. Podczas czytania, Putin zaczyna sie smiac, Obama sie pyta
- ej Waldi z czego sie smiejss.?
Putin na to radosnym glosem " - pisza ze Rosja odyzskala Alaske "
Nagle Obama zaczyna sie smiac, i Putin go sie pyta:
- a ty Barack z czego tak rzssysz.?
Obama podaje mu gazete i mowi czytaj strone glowna " na granicy Polsko-chinskiej dalej spokojnie"
.
dobre!

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
przyznam się, że tez trochę "zescarleciałam"
wyszorowałam wczoraj piekarnik metodą na Strippi, dzis łazienka i na jutro mam plany okno w korytarzu.. no ale okres nadciągał więc to wszystko tłumaczy
i wiecie co.. chyba należę do grona tych szczęśliwych kobiet, którym po porodzie zmniejsza się okres.. już mnie nie zalewa i bóle mniejsze (oby tak zostało)
to super z tym okresem

tłumaczysz się z porządków bo okres nadciąga.....??? ja jak u mnie okres nadciąga to chce mi się słodyczy...
Cytat:
i zapadła cisza....