Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-21, 10:36   #4103
jakajakaja5
Raczkowanie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Witajcie!!!
Nie mam nic na swoją obronę no ale cóż czytałam prawie wszystko.

Marsi serdeczne gratulacje!!!!! Jak ja Ciebie rozumiem pod dosłownie każdym względem. Sądzę że mamy dużo wspólnego. Swoją drogą ciekawa jestem czy już przypadkiem gdzieś się nie spotkałyśmy. Wyślij mi troszkę pozytywnych fluidków bo wczoraj miałam owulkę potwierdzoną testami i coś działaliśmy co prawda przerywanie ale licze że tz się nie udało bo to pierwszy raz od bardzo dawna kiedy tak działaliśmy :p. Ja bym już chciała ale mocno ograniczają mnie terminy i najlepiej to jakbym zaszła przy następnej owulacji albo tej majowej. Jakie to wszystko skomplikowane.
Cieszę się Twoim szczęściem i czekam na każdy post od Ciebie !!!!!!
Black gratulacje dla tz!!!! A z tym zwierzątkiem to smiesznie hehehe
Fefciu nie bojaj z tym automatem. My z tz też mocno zakręceni motoryzacyjnie. Mamy pod tym względem ogromnego fioła. Auta raczej ze średnio wyższej półki ale jak sie uda to teraz kupimy od kumpla Audi A6 3 albo 4 letnią już z łopatkami zmiany biegów sasasa . Im więcej koni tym lepiej :p Mój tz uwielbia prędkość ale i jeździ przy tym bardzo logicznie. No ma dryg. Malo znam ludzi o takich umiejętnościach jak on. Ale żeby jeździł jeszcze lepiej bo wiadomo licho nie śpi zaprezentowałam mu kilka kursów z doszkalania jazdy. Super sprawa. Sam przyznał że kiedyś prawie panikował jak wpadal w poślizg a teraz z zimną krwią potrafi wyjść z każdej opresji. polecam nawet jako prezent !!!!

Urodzinki udane. Krzyś dostał mnóstwo zabawek , kosmetyków i huśtawkę
Zdjęć nie będzie bo zapomnieliśmy aparatu i są u kuzyna na aparacie
Dla nie fejsbukowiczek wstawiam zdjęcie tortu. Sama wykonałam. robiłam go 3 dni ale opłacało się jak szlag!!!!! cały poszedł a nas było tylko 17 osób. Dajecie wiare po 3 dokładki goście chcieli. Smakował wyśmienicie. Masy smietanowe i łamane czekoladą bialą, czarną, malinami i powidlami sliwkowymi momomomomom
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10003432_743464639019361_787127206_n.jpg (34,4 KB, 16 załadowań)
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora