Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniówki 2014 - łączmy się :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-21, 10:09   #4529
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
hehe a jak nie będę chciała go oddać :P mój to raz na 5 dni i czasem wydaje mi się,że z wielką łaską. No i od kiedy jestem w ciąży moje potrzeby nie są ważne tylko jego... ech myślę,że po porostu go nie pociągam w tym stanie. Dziwny facet
możesz przetrzymac jak oboje będziecie mieć dość to i ja troche odpocznę hehe

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
raaaaaaaaaaaaaaaaaatunku
dziewczyny pisalam wam ze przytylam w ciagu 1,5miesca ponad 5kg a nie wiem ile wazylam przed sama ciążą wiec mozliwe ze bedzie z jakies 7kg...
i dzis sie zmierzylam nie wiem po co... fakt urosl mi troche biust,w pasie to juz mi przybylo okolo 14cm...ale biodra? przed zajsciem w ciaze mialam 93cm potem 96cm i juz w zadne spodnie nie wchodzilam... teraz sie mierze...100cm
no jasna cholera!!!!!!!!!! od polowy lutego cwicze codziennie,wiadomo ze nie tak jak wczesniej bo trzeba uwazac,ale robie co moge,jem tak samo jak przed ciążą,wiecej jadlam tylko w I trymestrze i taka niespodzianka? dlaaaaaaczegooooooooooo? zaraz sie rozbecze
i zaraz kogos zabije
Taka przemiana materii i taki Twój organizm. nic nie poradzisz na to niestety, bo cwiczysz a i tak przybywa
Ja mam znowu taka przemianę, że po mnie nie widać, tylko brzuch mi sterczy, a że jak żyrafa wielka jestem to wszyscy na mój brzucholek sie juz patrzą, ale od tyłu dalej jak 16stka
Poka swój brzuszek

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora