Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsza u Nas mała Lilka, cała reszta jeszcze chwilka-mamusie po staraniach cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-21, 11:40   #73
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@
Dot.: Pierwsza u Nas mała Lilka, cała reszta jeszcze chwilka-mamusie po staraniach c

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
A po co Ci w lecie kombinezon ? wystarczy welurowy pajacyk wątpię, żeby aż tak było zimno

Ja tak samo w sumie to na 3 różnych co kupiłaś ?
Tzn. to taki bardziej pajacyk z tym że kapkę cieplejszy od normalnego. Z tym że krój, zapinanie takie samo jak w tym kombinezonie co kupiła Juliette. Póki co kuzynka będzie z niego korzystała dla swojej córci a przypominając sobie pogodę ubiegłoroczną tutaj w lecie to jeśli i w tym roku będzie podobnie to może się przydać. Zdarzały się dni że naprawdę ciepłą bluzę musiałam ubierać A był przecież środek lata. Jedno dzieciątko skorzysta na pewno A 3 zł to jak za darmo

Na jednego kuriera czekam z tym że tym razem to ja sprzedawałam. Wyzbyłam się swojego rowerka miejskiego i zostawiłam sobie tylko górski. Za dużo miejsca schodziło na trzymanie obu. No i kupujący uparł się że sam zamówi do nas kuriera. Ciekawe ile zaśpiewają za wysyłkę. Ja mogłam tą pakę za 4-5 dyszek wysłać z tej samej firmy co on ją zamówił ale tak to nie wiem ile to wyjdzie Jeszcze on płacić za kuriera przy odbiorze chce. Jak wyjdzie koło 100 zł to będę musiała do tego gościa dzwonić żeby później nie było

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora