2014-03-21, 12:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV
Cytat:
Napisane przez morelle_
W porządku. Napisz mi Pw ile ma Ci oddać za wysyłkę pompom? Konto bez zmian? Dziękuje
Pierwsza mi się podoba  Ja mam taką krótką z H&M.
Super
Hahah  Super, czekamy
Lukardis kulki 39 wyszły mi 26 do samego czubka.
U mnie wczoraj wody nie było rano, odkręciłam kran na full z ciepłą wodą... I niestety nie zwróciłam uwagi, że nie zakręciłam.... Cały dzień się lała.... Mąż się produkował, aż mnie wkurzył bo jak on zarysował auto to nic nie mówiłam.... W każdym razie, szlaban na melissy po przelałam pół roczny koszt naszych rachunków za wodę 
|
Niestety, wypadki chodzą po ludziach, a nie po lesie :/
może coś tam posprzedajesz czego nie nosisz 
Cytat:
Napisane przez Kitikejt7
Ja jestem nienormalna ... szukam serc złotych, oszczędzam na letnie modele Mel, ciułam na Trippy i co? Licytuję Amazonista!!! Tak mi się podobają na nodze, że mimo zabójczego obcasa tłumaczę sobie że kiedyś tam je założe 
|
Licytuj, licytuj 
Cytat:
Napisane przez Snula
no to czekamy.
o retyyy, ale sytuacja.  szkoda, bo to kasa w błoto, ale jesteś mistrzynią okazji to coś wykombinujesz.
dokładnie, chyba aż przeproszę moje czarne Amazonisty, za to że ich nie doceniałam. haha. 
|
A w Twoim odczuciu są wygodne?
Cytat:
Napisane przez ladybird1122
To samo pisałam ostatnio  to tam zamawiałam kilka dni temu kokardy, które mi anulowali  a rok temu kupiłam tam kulki granatowe. Nie pamiętam, żeby tam były większe rabaty
eee no przecież celowo tego nie zrobiłaś  każdemu zdarza się jakaś wpadka. mój mąż ma takie coś czasami, że ten sam błąd możemy popełnić, ale mój tak co jakiś czas trzeba ofuknąć, a ja mam z kolei trochę inne podejście. Nie bagatelizuję, ale zawsze powtarzam, że ludzie mają większe problemy. Nawet jak w środku nocy wprowadzając auto do garażu ( a przy garażu jest mały spad)zapomniał się i zostawił zapuszczone na luzie i poszedł bramę zasunąć.... Huk na 3 wsie był.... 
a a propos zarysowania, kiedyś wchodzę do samochodu i patrzę a od strony kierowcy rysa przez całe auto. To się pytam co to, a on mi wmawia, ze to pewnie uczniowie mi zrobili. Nie wykluczałam tego, ale jakoś nie chciało mi się w to wierzyć i zrobiłam śledztwo  Przy bramie stoją metalowe kubły na śmieci i na uchwycie jednego z ich był zielony lakier z naszego auta i nawet podjechałam, żeby sprawdzić czy wysokość się zgadza  ale zawsze warto spróbować i zwalić winę na mnie 
|
pewnie ciężko się facetowi przyznać, że gorzej manewruje niż baba 
Cytat:
Napisane przez ennkaa
próbuję z Wami nadążyć..no nie bardzo się da 
ktoś tu pytał o sky na slub. Moim zdaniem lepsze na ślub są vivienki. Takie bardziej uroczyste.
Jak sądzicie..taka pogoda..można znałożyć drama?  na piwko i pizzę do dżinsów? hę? (dzinsy rurki lekko podarte  ). Goła noga, nie?
|
No jasne, jest tak cieplutko, że ja wybieram już baletki
|
|
|