2014-03-22, 11:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza u Nas mała Lilka, cała reszta jeszcze chwilka-mamusie po staraniach c
Cytat:
Napisane przez jagodzia133
Hejo  piękny tytuł wątku  na początku dziękuje za kciuki i gratulacje  jesteście kochane
witam się z domku  wczoraj wyszłam  Teraz krótka relacja bo ciężko mi się siedzi:P na jednym półdupku (jeden szew ciągnie troszkę) i noga mi cierpnie. Relację z porodu dodam później. Z małą wszystko ok. Podobno mieli jej te kroplówki odstawić. Mała się naświetla bo ma żółtaczkę. Dostaje antybiotyk na płucka ale pani pediatra mówiła że to jest taki pikuś żeby się w ogóle nie przejmować. Mogłam zostać w szpitalu ale wyszłam. Bo mała dostawałam raz dziennie. A to i tak zależało od zmiany położnych. Czy mi ją dadzą czy nie bo były takie co czasu nie miały i mnie zbywały. Także dostałam wypis od pani ordynator. I chodzę do małej 2 razy dziennie ok. 12 i 17. Siedzę z nią ok. godziny. Więc więcej z nią siedzę po wypisaniu ze szpitala niż leżąc w szpitalu. Na sali położyli mi cygankę(tez urodziła wcześniaka) z zapaleniem płuc i oskrzeli.  więc tym bardziej nie chciałam żeby mi dziecko na salę przynosili.
Lili ma być prawdopodobnie jeszcze Tydzień szpitalu i do domu. Jest taka śliczna  kochana moja córeczka zobaczcie same 
|
jaka ona śliczna jeszcze raz serdecznie wam gratuluję ciesze sie bardzo, że miałaś szybki poród Ten tydzień szybko zleci i będziesz mogła cieszyć się malutką nie złą ci niespodziankę zrobiła ty tu na wizytę aby potwierdzić płeć a na drugi dzień już wiadomo na 100 % 
Cytat:
poród szybki ale o tym później bo sporo pisania.
Doszła pościel do łóżeczka  ale łóżeczka nie mam ;/ czas realizacji niby 8 dni. W ciągu 7 dni wysyła. A ja kasę przelałam 10 dni temu  zaraz będę do niego dzwonić  wrrrrrr
|
Uroczę te żyrafki a łóżeczko od kogo kupowałaś ?
Cytat:
po porodzie jak mnie szyli to stwierdziłam że nie było tak źle  i mogę rodzić :P chociaż bolało bo bóle miałam krzyżowe ale idze przeżyć. Ale pewnie jak bym rodziła ze 12h to bym zdanie zmieniła hehe.
|
Też bym chciała taki szybki poród moja mama i mnie i brata szybko urodziła 
Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl
Dokladnie tak...
tylko jak budze sie na plecach, az tak nie boli, ale np probuje sie obrocic z boku na bok to strasznie mnie ciagnie
ale musimy dac rade
w ogole sie wystraszylam, bo od ok 2 w nocy maly sie nie ruszal, dopiero niedawno lekko sie powiercil i dalej cisza, ale moze po prostu spi..
|
A moja się kręci cały czas czy się kładę spać czy wstaję a ta już nie śpi...jak tak będzie po porodzie to będzie masakra 
Dziewczyny jak liczycie ruchy dzieci ?
|