Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tatuaż część III - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-22, 16:33   #2010
201612291251
Konto usunięte

Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez kraina _chichow Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź, jestem kobietą Będzie to spory tatuaż, myślę, że stanik sportowy może przeszkadzać. Na pewno przez parę dni po zrobieniu dam sobie na wstrzymanie z aktywnością. Ale może po jakimś tygodniu spróbować z bieganiem? Oczywiście z folią. Bo pewnie o ćwiczeniach z ciężarami można zapomnieć... Tylko na jaki czas?
sama zobaczysz jak się tatuaż będzie goił czy dasz radę biegać po tygodniu czy nie, ja też myślałam, że po paru dniach mogę wrócić do jogi, a wróciłam dopiero po ponad 2 tygodniach. ciało jest obolałe, ubrania drażnią, stanika nie nosiłam przez 2 tygodnie, skóra ciągnie gdy się ruszasz, no i pot też nie jest dobry, a bieganie z folią i pocenie go pod nią to już w ogóle nie najlepszy pomysł. Ja uważam, że lepiej sobie odpuścić te 2 tygodnie i dać tatuażowi spokojnie się goić

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
Napisane przez RastaGirl89 Pokaż wiadomość
Hej
Obserwuję ten wątek od dłuższego czasu i przygotowuję się do zrobienia pierwszego tatuażu. Chciałam poruszyc kwestię, która chyba się tutaj nie pojawiła - jak wygląda robienie tatuażu na konwencie? Wiem, że trzeba wcześniej umówic się z tatuażystą. Ale co z projektem, ceną itp.? Orientujecie się?
u mnie wyglądało to tak samo jakbym się umawiała na tatuowanie w studiu, czyli umawiasz się na termin, opisujesz co ma być tatuowane, projekt przygotowany miałam na dzień sesji i wtedy też nanieść można ewentualne poprawki do projektu, no i działamy co do ceny to też ustalana jest ona wcześniej, może być wyższa niż w studio (to już zależy od danego tatuatora), bo tatuator płaci za boks na konwencie.
201612291251 jest offline Zgłoś do moderatora