Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pogorszenie wzroku:(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-22, 19:52   #1
smutnapannaja
Przyczajenie

Pogorszenie wzroku:(

Witam nie wiem czy w odpowiednim miejscu umieszczam ten post ale nic innego nie przyszło mi do głowy

Mam problem ze zwrokiem, przez dwa lata nosiłam okulary -2.0 na obu oczach do komputera, telewizji, prowadzenia auta itp, ostatnio byłam u okulisty i nie zmienił mi szkieł ale powiedział, że mam bardzo nadwyrężone spojówki i dał mi na tydzień krople. Kiedy go zapytałam o soczewki powiedział, że nie ma problemu. Więc poszłam prywatnie do okulisty, i dostałam soczewki -2,25. Z soczewkami nie mam problemu, noszę je cały dzień (od 2 tygodni) wieczorami zamieniam na okulary bo obraz mi się zamazuje wieczorem przy komputerze w soczewkach. I wszystko było by ok, gdyby nie to, że zauważyłam że słabiej widzę. O ile wcześniej z daleka np to co jest w tv widzałam, ale nie tak wyraźnie o tyle napisy rozmazane bo rozmazane ale potrafiłam się odczytać. Tak teraz nie widzę kompletnie... np jak w wiadomościach są na dole te paski to ja nawet nie jestem w stanie przeczytać ani jednej literki, nawet nie widze ich kontur, jakby czarne punkciki rozmazane...

Może ktoś z Was wie od czego to może być?
smutnapannaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując