Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problemy łóżkowe.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-22, 20:11   #3
201607040940
Konto usunięte

Dot.: Problemy łóżkowe.

Cytat:
Napisane przez Venenum1 Pokaż wiadomość
Każda z nas w związku na pewno ma jakieś smutne wydarzenia co do spraw łóżkowych.
Na początku związku bardzo czułam się pociągająca dla swojego faceta, lecz od kiedy przytyłam właśnie tylko z brzucha 7 kg bo ogółem to z reszty ciała jestem szczupła przestałam go ''chyba'' pociągać. Chcę dodać, że mimo tego nie wyglądam, źle i moi znajomi mówią, że w końcu wyglądam jak kobieta. Kiedyś potrafiliśmy się kochać 2,3 razy na tydzień, lub nawet zwykłe pieszczoty to teraz kochamy się raz na 4 miesiące. Chcę to rozkręcić, ale zawsze on ma jakieś wytłumaczenie, że nie chce, że nie ma kiedy lub okazji...próbowałam z nim porozmawiać na spokojnie, wyciągnąć od niego czy chciałby, żebym była szczuplejsza, lub czy już go nie pociągam to zawsze się awanturował i mówił, że mi tylko na jednym zależy i że najwidoczniej jestem w związku z nim by się kochać cholera wie ile. Owszem, mówi mi, że jestem cudowna, że mu się podobam i nie chce żebym schudła, ale czasami też wpadają takie słowa, że jestem gruba, lub nawet wypomina mi jak sobie za dużo jedzenia wezmę. Ja mam 18lat ona 20. Myślicie dziewczyny, że to przez moje przytycie?
Seks raz na 4 miesiące? Może chłopak ma problemy zdrowotne? Zapytaj go. Powiedz że takie problemy z seksem u młodego byczka mogą być początkiem poważnej choroby. Ciekawa jestem jego miny .

Długo jesteście w związku? Może miłość wygasła, motylki odleciały. Jeżeli spadek libido wiąże się z tym że przytyłaś to źle o nim swiadczy jako o partnerze. Bo w ciąży, czy mając 40 lat Twoje ciało będzie inaczej wyglądało. I zawsze masz być pod presją że masz być szczupła?
201607040940 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując