Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię! Mamy IX-X 2013, cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-22, 21:36   #52
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Dot.: Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię! Mamy IX-X 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Zazdroszczę dnia ja tu szczerzę mówiąc, to głównie się męczę. Mam taka "babcię i dziadka" którzy nie są moja biologiczną rodziną tylko sąsiadami mojej babci, sami nie mają dzieci i tak jakoś wyszło że mają mnie i moje rodzeństwo za swoich "wnuków" i jestem tu już nimi tak zmęczona, że mam dość. Nie dociera do nich, gdy proszę o chwilę spokoju gdy karmię Bartka, albo gdy jest zmęczony i mówię żeby już mu nie cmokali i tak głośno nie gugali, ogólnie zaczęli mi bardziej grać na nerwach niż moja t. No i przestałam przez to chodzić do babci, no to wczoraj i dziś byli bez zapowiedzi. Dziś jak mi brat powiedział że idą to zamknęłam się w pokoju i kazałam powiedzieć że śpimy z małym więc w sumie byli może z 2minuty. I przynieśli mu mega ciuchy. Różową bluzę z hello kitty z masą brokatu i napisem "little girl" i dwie sztuki różowych rajstop w serduszka, dokupię mu koronę i spinki i będzie idealnie. Ja nie wiem gdzie oni mieli oczy kupując to, pomyślałabym że to może dla mojej siostrzenicy jednak ale była tam też niebieska bluzka w auta i później dzwoniła czy dobre rajstopy. No nic, siostra będzie w maju to zostawię dla jej córki
Haha wystroisz go jak ta lala Mój Leo dostał body little princess ale niestety nie było brokatu

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja tak samo, czasem mówię do P., że mój syneczek będzie ze mną mieszkał do 40-stki

a on na mnie mówi, małpia miłość
o to ze mnie jest spryciula, w imienniku wyczytałam, że Leony najbardziej kochają swoje mamusie i nigdy się od nich nie wyprowadzają więc tak mu dałam na imię
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora