Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię! Mamy IX-X 2013, cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-22, 21:40   #55
Natala84
Zakorzenienie

Dot.: Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię! Mamy IX-X 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Natala tu odpowiem na Twojego posta - ja nie mam nic do przytulania. Uwielbiam to! Lubię sie do niej przytulać i chce z tego korzystać bo pózniej jak będzie starsza to pewnie nie będzie taka chętna szczególnie ze lezyny razem na łóżku nie musze jej nosić.. Tylko co chwila ktoś mi mowi ze złe robię bo nie uczę dziecka samodzielności nobi wtedy sie czuje jak wyrówna matka ze Przytulam sie dla siebie a nie dla dobra dziecka.. A to moje pierwsze dziecko i takie teksty mnie zawsze dołują..
kochana, nie daj się manipulować takimi tekstami! wg mnie takie chwile są niepowtarzalne i budują więź z dzieckiem na całe życie!
Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Cześć!
Ale tu spokojniutko
Dziś Julian z tatą i dziadkiem odbyli pierwszy spacer w spacerówce A. sam ubierał małego, jak wrócili zobaczyłam, że tata nie nałożył mu rękawiczek Na szczęście Julek był cieplutki
Mama miała dzień laby Byłam w mamą w CH i natachałam szmatek z Reserved
Acha! Kaśka! -> w Reserved są te spódniczki, które mierzyłaś w H&M, mają troszkę inny krój, więc może te by Ci podpasowały
ej, a ile było u Was stopni? ja chyba od +5/7 stopni nie używam rękawiczek

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

mój dzisiaj miał na sobie tylko body, skarpeki, spodenki i polara tak ciepło było no i czape co by słonko nie grzało, a Ty chciałaś Julkowi rękawiczki zapodać?
u nas taki sam strój gdyby nie gil Hani to zamiast czapki byłaby bluza z kapturkiem

musze jakiś lżejszy kocyk kupić, ten jest już za gruby i za duży

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora