Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bukiet ślubny - wiem, ze to juz bylo, ale proszę doradźcie :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-04-28, 23:57  
Komanka
Rozeznanie

Bukiet ślubny - wiem, ze to juz bylo, ale proszę doradźcie :)

Wiem, że ten wątek się pojawia co jakiś czas, więc z góry przepraszam za powtórkę [img]icons/icon7.gif[/img] Przeglądnęłam te wątki i strony z bukietami, ale... No wiecie, jak to jest [img]icons/icon12.gif[/img] Do lipca coraz mniej czasu i jak widać nocami też o tym myślę [img]icons/icon7.gif[/img] Poza tym, co kilka glow, to nie moja jedna biedna [img]icons/icon12.gif[/img]

Zacznę od informacji niezbędnych:
Suknia i welon w kolorze ecru, Pan Mlody - ciemnoszary garnitur, biala koszula, bardzo ciemne wisniowe buty (z kilku metrow wygladaja na czarne), krawat jeszcze nie jest dobrany (ale tez bedzie ciemna wisnia). Jesli to pomoze, to jestem bardzo blada i tak bedzie na slubie [img]icons/icon7.gif[/img]

Pierwsze pytanie, czy skoro Pan Mlody ma takie walsnie wisniowe buty i krawat, to w bukiecie koniecznie musza byc wisniowe (bordowe) kwiatuszki? Wiem, ze to powinno byc zgrane i tak powinno byc, ale... raczej preferuję jasne kolory kwiatow. Jesli juz tak musi byc [img]icons/icon7.gif[/img], to bukiet nie powinien byc zdominowany przez ten kolor, ale powtykany tu i owdzie. No i w ogole, jakie kolory kwiatow pasuja do ecru???

I druga kwestia- na spodnicy i gorsecie jest motyw rozy, łącznie 2 różyczki [img]icons/icon7.gif[/img] (z materialu jak suknia i w kolorze ecru). Czyli rozyczki mile widziane, ale tez nie chcialabym bukietu z samych roz, bo az tak nie kocham tych kwiatow [img]icons/tongue.gif[/img]

Wlasnie przeczytalam, co napisalam i zastanawiam sie, czy ja za wiele nie wymagam [img]icons/icon12.gif[/img] Motam jak zwykle [img]icons/icon41.gif[/img]

Gdyby ktos mial jakies propozycje, to bardzo dziekuje juz teraz.
[img]icons/1roza.gif[/img]
Komanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując