2014-03-24, 07:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.1
I ja sie witam po weekendzie, byl intensywny spacery spacery ivurodzinowi goscie.
Borys dzis w nocy lapczywie jadl wil sie jak waz przy tym na spaniu i nagle walnal pawia ale duzego ze szok. Ja zaraz ciemiaczko, termometr sprawdzanie kupy. Wlaczylam swiatlo a ob zadowolony mame widzi i radosc w oczach smiech na glos. az mo ulzylo. Potem pojadl jeszcze wiec luzik.
Magnusia borys tez ulewa jak juz zaczyna jesc zasypiajac, to zazwyczaj uleje czystym mlekiem. Ale on wtefdy wisi i wisi w koncu puszcza cyca zaczyna sie wiercic biore do gory i jest mni pawik.
Ulewac tez ulewa zdecydowanie mniej niz kiedys ale troche mu sie zdarza, przybiera wiec luzik.
Na mojej wadze wazy 6,1kg klucholek.
Gratauluje decyzjibo chuscie, bralabym uzywana. A firma hmmm to juz moze dziewczyny podpowiedza, ja mam womar i wydaje mi sie ok zaplacilam za uzywana 50 zl i wiem ze na tablizvycy znajdziesz za np70 zl bo ostatnio sie rozgladalam szukajac innego koloru 
Nocka cudna polozylam kluska spac o 21:30 pobudka o 4:07 potem 6:30.
I ma na cos uczulenie obstawialam plyn do prania z loveli, ale ma juz kilka dni... mozw byc czekolada albo orzechy w duzej ilosci bo po urodzinach mialam faze. Koniec zaczybam sie "odchudzac"
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------
O matko teraz slysze ze bedzie mial kupe po pachy i bral chetnych zeby go przebrac ratuuuuuunku. Na szczescie rzadko w nocy robi kupe wiec tyle dobrze. Ja tez nie zmieniam w nocy pieluszki jak kupki brak
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|