Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wakacje....
Wątek: wakacje....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-16, 15:53   #2
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate
Dot.: wakacje....

Cytat:
Napisane przez serpentynka14 Pokaż wiadomość
1) Cześć... muszę się Was coś doradzić. Od 2 lat jeżdżę na wakacje do Władysławowa w tym roku też miałam jechać ale tak z miesiąc temu mama mi powiedziała że nic z tego. 2 dni temu w nagrodę za naukę powiedziała mi że jednak nie może mi tego zrobić (wiedziała jak bardzo mi na tym zależy) i że jedziemy. Ja już taka ucieszona...a tu nagle wieczorem powiedziała mi że pojedzie albo ona albo tata ...
I powiedziała że będzie fajnie nam we dwójke tam bo brat nie bardzo chce jechać więc niema co go na siłę ciągnąć a z tatą to tak średnio się dogadują. No i ja nie wiem co mam robić bo chciałabym żebyśmy znowu pojechali wszyscy...hmmm
Jakoś tak sama nie wiem...tylko ja i mama a oni w domu Nie wiem czy to dobre rozwiązanie.Chodzi tu też o kasę...w dwójkę taniej... Chcę tam bardzo pojechać ale z drugiej strony ee...niewiem czy bez nich...

Doradźcie mi co zrobiłybyście na moim miejscu??:confu sed:: confused:

2) A takie drugie pytanie jeszcze mam do Was jechałyście kiedyś nad morze pociągiem tak 800 km ?? jeżeli tak to jak było ??
czasem tak jest w zyciu, ze nie ma tak jakbysmy chcieli.
Moze zostawienie mezczyzn w domu to moze poprawia sie ich stosunki.
Ty z mama napewno bedziesz sie fajnie bawic.

ja czesto jezdzilam pociagiem nad morze - krakow - gdynia najczesciej intercity ale raz z ex facetem takim bez miejscowek co jezdzie z 12 godzin i tez bylo smiesznie

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując