Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - pora snu niemowlaka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-25, 14:48   #42
Ninquelote
Wtajemniczenie

Dot.: pora snu niemowlaka

Ja nie oczekuje, żeby córka przesypiała całą noc. W dzień je często ale nie za dużo na raz więc i na noc się na raz nie naje. Chce tylko móc wstać z łóżka po tym jak ona zaśnie, albo napić się wody bez budzenie jej. Taki stan trwa od dwóch dni wysypiałabym się super gdyby nie to, że jestem chora i całą noc kaszle. Ale ona ma w ogóle problemy ze spaniem (ha, ona ze wszystkim na chyba problem), teraz śpi w kuchni w kołysce przy szumiącym okapie Z kolek wyrosła z problemów ze spaniem też wyrośnie. Kiedyś. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to się w przyszłym roku wprowadzimy do nowego domu i niech Stworzon idzie spać do swojego pokoju.
Chciałabym mieć wieczorem trochę czasu dla siebie, ale się na razie nie da. Czasem sprzedamy córkę babci na godzinę ale wtedy to ja prasowanie sprzątanie, jedzenie a mąż musi prace ogarnąć, bloga, artykuły, maile.

Moja młodsza siostra budziła się do 3 roku życia w nocy. Mama jakieś 6 lat nie przesypiała nocek bo jak nie do dzieci to trzeba było wstać do babci.
Ninquelote jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując