2014-03-26, 11:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.
Cytat:
Napisane przez Ana***
Dzięki dziewczyny
vicka a co to? w inhalatorze to się da stosować? i czy mogę
 zrobiłam
dziękuję  robiłam
to pewnie maluszek
ee wyrodna... podobno to bardzo indywidualna kwestia. Ja się obawiam że poczuje później bo mam łożysko na ścianie przedniej a ono amortyzuje... choć piszą różnie i po cichu liczę że będę w grupie co jednak szybciej
-
Melduję się że żyję. W sumie wybrałam 4 tabletki apapu i teraz obserwuję, ale tempka się waha 37,2, 36,9. Czytałam ze w ciąży jest podwyższona tempka. Wiem, że na początku ale czy teraz też? żałuję ze nie zmierzyłam przed chorobą czy to normalna dla mnie w tym stanie czy nadal stan podgorączkowy
Niestety nos zapchany, ale karat wodnisty, tylko śluzówka spuchnięta i nie spływa  no i czuję się jak flaki z olejem...
A mam odebrała dzisiaj wyniki badan i mówi że są w normie.
W czwartek idę na krew, bo niedługo wizyta.
|
Zdrówka życzę!
Jeśli temp jest poniżej 38 to nie bierz nic, organizm sam sobie poradzi, nie ma co się faszerować. A wiem co mówię, też chorowałam na poczatku ciązy.
Cytat:
Napisane przez ButterBear

Ja miałam zrobić listę i nią się kierować przy zakupach, ale jeszcze nawet nie posegregowałam rzeczy, które mam i nie zabrałam się za tę listę. A tyle słodkich rzeczy.
W lumpku biorę tylko te rzeczy, które mnie urzekły, nie biorę na oślep tzw. zwyklaków, bo sporo rzeczy mam 
Uwaga, chwalę się. Jak będziecie miały dość, dajcie znać! 
|
Szalejesz:d
Ale rozumiem, no w końcu to normalne, że cię cieszysz ciążą, chcesz mieć też radość z wyprawki, mimo, że się niby wszystko ma
A co do ruchów : jeśli ten rodzaj uczucia się powtórzy (może być nawet dopiero za parę dni) to będziesz już wiedziała czy to dziecko Chyba żadna kobieta w pierwszej ciązy nie ma pewności czy to ruchy. Bo na początku to nie kopniaki stricte tylko przesuwanie, przepływanie, taka pękająca banieczka ( to już najbliżej kopniaków). Dla mnie to było przecudowne, najlepsze momenty ciąży, wtedy wszystko jest już takie realne.
Cytat:
Napisane przez asiuk
Dzięki.
A inhalacje ewentualnie z czego? Myślę, że nie przejdą, bo ona się boi wszelkich nowości 
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------
Właśnie mi teściowa dzwoniła, że Ewa ma 38,3 st. C 
Pojedzie z nią do lekarza.
|
Zdrówka dla Ewy!
|
|
|