Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-26, 21:07   #2307
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Ja po wizycie. Nie jest fajnie.. dostalam globule na 12dni. Kuzwa, zeby tylmo ten stan zapalny nie popieprzyl w tym mom szpitalu. Przeciez ja musze byc w pelni zdrowa do tego zabiegu. Moje pytanie o luteine obsmial. powiedzial ze natury nie oszukam i nic z tym nie zrobie. Ednometrium mi nie takie urosnie i dupa. Szczerze, to juz go nie sluchalam co mowil, wzielam recepte i poszlam do recepcji bo chcialam sie z innym ginem skonsultowac jeszcze. Nikt mnie kur.wa nie chcial przyjac!!! Na lekarza mialam ochotr zlozyc skarge, ale olalam. Buc jeden!
Wyszlam zapalilam i wzielam luteine.

Sorry, ale jade pociagiem i jestem mega wkur.wiona.
Nie przejmuj się palantem
Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
A my mieliśmy dzisiaj Ktg i wizytę, na poród podobno się nie zanosi
Ale kto wie Natanek sam zdecyduje kiedy chce wyjść[/INDENT]
To czekamy
Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Iza no ja pierdziele, czyli co innego jeszcze a ten zabieg o którym ona mówiła może być na nfz?też uważam, że heszcze jedna konsultacja jest potrzebna.
Nic o tym nie mówiła,bo zabieg od razu skreśliła bo g niej bez sensu.

Bede robiła te ćwiczenia i pójde jeszcze do innego gina.Ale to dopiero po wypłacie tżta bo ten o którym myśle jest prywatny.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora