Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-26, 21:30   #1472
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Jutro mija dokładnie 10 od OM, a wczoraj Waderzątko miało wg usg 10t1d

A ja dzisiaj rano byłam w szpitalu pojechałam na ekg, bo serce strasznie mi dokuczało. Mam nieraz (chociaż ostatnio zdecydowanie częściej) takie bolesne skurcze, to wygląda tak jakby jednego skurczu nie było, a następny po nim jest taki mega silny i trochę bolesny. Ale jak to bywa z bólem u dentysty tu było podobnie, ledwo wyjechaliśmy, przeszło. Na ekg wyszło jedynie, że mam nierówną pracę serca
W piątek mam wizytę u kardiologa, ciekawe co on na to...

Juz 10 tydzień?!
Ale zleciało
A z sercem nie fajna sprawa

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Mam mieszane uczucia co do wizyty..POwiedziała że to nie wypada pęcherz a ścianka pochwy.Była bardzo zdziwiona że mi się to zrobiło bo robi się to starym kobietomPowiedziała że robi się zabieg,ale ona mi go nie zaleca dopóki chce mieć więcej dzieci.Bo po 2 ciąży będzie to samo.Więc wg niej szkoda mojego bólu i cierpienia teraz.Mam ćwiczyć mięśnie kegla.Powiedziała też że są takie wkładki podtrzymujące ale żebym na razie spróbowała ćwiczeń.Jak się przyłoże to wg niej to się troche cofnie.
Generalnie jestem skołowana bo nie wyobrażam sobie chodzić z tą kulką dopóki nie urodze 2 dziecka.A iść na zabieg teraz i drugi raz po 2 dziecku też bez sensu..
Tż uważa żebym poszła jeszcze do innego na konsultacje.
O matko... Trudna decyzja... Bez sensu z tym chodzić. No ale dwie operacje też bezsensu.

Była położna u mnie. I pytała czy wyprawka gotowa. Taa jasne
Dostałam gratisy: kosmetyki, butelkę avent, podpaski, wkładki i pieluszke

Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora