2014-03-27, 08:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88
a nie bałaś się zostawić jej tak pod kołderką ?
|
Majcia częściej spala pod kolderka niż w śpiworku. Jak juz zaczęła się kręcić i bałam się,ze pod kołderkę wejdzie, to wkladalam tak z jednej i drugiej stronu materacyka,kolderka była w poprzek.
Uważam,ze śpiworek to fajny wynalazek,ale był bardzo niewygodny podczas nocnego rozpinania.
Ale tego maluszka chyba będę miała na razie w śpiworki,bo mam taki cienitki,śliczny,tylko,ze różowy;p,ale co tam...najwyzej mój Bartuś w różowym bedzie spal.
---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------
Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika
Nie ma  Będzie musiał szukać nowej. Jestem załamana
A czemu nagle... Jest kurierem i w jego rejonie jest urząd miejski. Nie doręczył jakiejś paczki bo tej osoby nie było akurat w urzędzie. I poszła skarga i sprawa na policje bo to były dokumenty na przetarg a następnego dnia już było za późno. I urząd złożył zażalenie a nadawca (fundacja jakaś) na policję bo zapłacili za przesyłkę na dzień następny i jest wielka afera w UPS i koszmar jakiś. I nadzór z UPS kazał natychmiast zwolnić Tżta ale musi wyszkolić nową osobę i pojeździ jeszcze kilka dni 
|
Straszne to,każdemu zdarzają się takie wpadki.
Ale mam nadzieje,ze wkrótce znajdzie lepsza prace! TRZYMAM KCIUKI ZA TO!
|
|
|