Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-27, 08:46   #1663
milenka_p
Raczkowanie

Dot.: W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część III

Cytat:
Napisane przez magda*M Pokaż wiadomość
Ja może również się wypowiem... Owszem ostatnio również coraz częściej wypowiadałam się na tematy niekoniecznie związane z wątkiem ale jak widziałam, że wszystkie pitolą na różne tematy, to mówię może bardziej wam pasuje taki wątek... A co się będę wymądrzać, wątek mnie motywuje, po prostu dostosuję się...
Ale nie zmienia to faktu, że faktycznie dużo łatwiej było jak na początku pisałyśmy ściślej na temat i nie było trzeba siedzieć i czytać 10 stron o pierdołach.
Tylko najśmieszniejsze jest to, że jak było pitolenie o randkach, kwiatkach i kawkach to grało a jak dziewczyny wymieniły kilka zdań o pieluchach to wątek nie na temat...
Również jestem za pisaniem bardziej na tematy związane z wątkiem
Wiem, że jestem tu nowa i to ja m.in. uczestnicvzyłam w rozmowie o pieluchach, ale prawda jest taka, jak zauważyła Magda - jak było o sylwestrze, piciu alkoholu, nocowaniu chłopaka, itp to nikt nie krytykował. Rozumiem, że większość z Was etap dzieci ma jeszcze przed sobą, ale skoro chcecie się trzymać tematu fitnessu to maturę, imprezy i nocowania też odpuśćcie.
Ja oczywiście również popieram ograniczenie się stricte do tematu wątku

PS: mam nadzieję, że nikt mnie źle nie odbierze, bo nie taki był mój zamysł.

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cześć wszystkim,
mam pytanie, czy ból karku przy ćwiczeniach na brzuch i ABS jest normalny? Czy może coś z techniką moją jest nie tak? Czy może jak wzmocnię mięśnie to będzie lepiej?

Na dziś mam m.in. skalpel zaplanowany, ale jak tu ćwiczyć jak synek o 5 rano stwierdził, że się już "wyśpił".. Ech, wyśpię się na starość chyba, tylko że już na ćwiczenia sił nie będzie. A tymczasem kawka,woda i do ćwiczeń!
milenka_p jest offline Zgłoś do moderatora