2014-03-27, 08:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nim zawita u nas lato, każda będzie z nas brzuchatą!!!pogaduchy cz. III
Cytat:
Napisane przez NaamaH6669
Hello 
No my w przyszłym cyklu powoli planujemy wybrać się na badanie nasienia. Wiecie same jak ciężko faceta na to namówić. A mojego to już w ogóle. Profilaktycznie od 5 miesięcy mu daję Salfazin, kwas foliowy i od niedawna żelazo, wit C, doraźnie magnez. Kąpieli ciepłych nie bierze, tylko prysznic, nie przegrzewa się, pije z rzadka, pali e-fajkę tylko. Badania krwi ok, testosteron też. Musi teraz przetrawić fakt, że musi to nasienie zrobić tak dla świętego spokoju.
|
U mnie nie było żadnego problemu, mąż od razu sam z siebie bez rozmowy powiedział, że skoro ty latasz co chwilę do gina i się wystawiasz z ladą to i ja zrobię badania. A poza tym stwierdził, że nawet jak trzeba będzie do urologa to też pójdzie. Tylko pod jednym warunkiem: do pani urolog -chyba ekshibicjonista co nie? 
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------
Cytat:
Napisane przez gawronka
Dlatego muszę go jak najprędzej umówić do specjalisty i wypchnąć na siłę. Nie mam ochoty gledzic: nie trzymaj laptopa na kolanach, nie pij alkoholu, nie spij w gaciach.. To generalnie typ co raczej wykonuje zadania niż sam je inicjuje
Zjadłam szarlotke, popilam kawą i mi trochę lepiej
Wysyłane z mojego HTC Explorer A310e za pomocą Tapatalk 2
|
Dla mojego spanie w gaciach to mordęga zakłada tylko u teściowej a tak to stałe wietrzenie podwozia
|
|
|