2014-03-27, 09:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Cytat:
Napisane przez iza243
Dziewczyny co ile jadły wasze dzieci w wieku 3 miesięcy?Domiś upomina się co około 2 godziny.Zastanawiam się czy w tym wieku nie powinien już mieć dłuższych przerw.Za to w nocy właściwie nie budzi się na jedzenie.Potrafi przespać 7-9 h.Czasem jak wstane i widze że mulda łapke przez sen to biore go na karmienie na śpiocha.
|
jaki grzeczny cukiereczek.
Cytat:
Napisane przez fiolusiek
Witajcie  Nie mam za bardzo czasu i siły nadrabiać. Byłam u gina, wszystko ok, na usg pokazał mi tylko bijące serduszko, nie mierzył Małego. Pobrał wymaz. Boję się, że jest dodatni. Na dodatek mam kiepskie wyniki moczu muszę jutro powtórzyć. Do tego mam cukrzycę znowu.
Wczoraj byłam u rodzinnego, dał mi skierowanie do diabetologa, ale nie omieszkał mnie pocieszyć wizją 6 kg noworodka przy cukrzycy, a potem zabronił brać leków na cukier, bo mają bezpośredni wpływ na dziecko i jego rozwój, potem powiedział, że insulina podobnie działa  Już mam w głowie czarne myśli. A na koniec powiedział, żebym szła do diabetologa, bo on mnie leczył nie będzie 
Dobrze, że mój diabetolog zgodził się jutro mnie przyjąć poza kolejnością, bo bym się jeszcze bardziej stresowała 
|
Ojej... Znowu dieta i pilnowanie się. Współczuję bardzo. Ja brałam na początku ciąży Glucophage. A insulinę przecież bardzo dużo ciężarnych bierze... Nie wiem czemu takie rzeczy mówił ten lekarz.
Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka
|
|
|