Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-27, 11:27   #372
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Ja pół nocy nie spałam Mój Tż mimo umowy na czas nieokreślony za max 2 tygodnie straci pracę Jakiś koszmar normalnie. Ja nie wiem co teraz będzie. Jak się utrzymamy. Nie mam pojęcia. Nawet nie wiem co pisać.
Trzymajcie się tam robaki mam nadzieję,że Twój Tż szybko znajdzie pracę i się nie martw,facet zawsze da radę W sumie to przykre,że akurat w ciąży musisz przeżywać taki stres...

Cytat:
Napisane przez Denaris Pokaż wiadomość
Super Gratuluję! Ale dlaczego nadal masz brać luteinę? Słyszałam, że jest ona ważna na początku a później to już psychiczne uspokojenie mamusi.
No mam brać tak zapobiegawczo poprzednie poronienie+początkowe plamienie,wiesz jak to lekarze chuchają na zimne... Ale chyba już max. do 20 tygodnia. Moja koleżanka np. dostała luteinę w 30 tygodniu także zależy też kto jakie ma wskazania

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Meta powiem ci ze u nas wsrod znajomych rodzi sie dziewczynka za dziewczynka,zadnego chlopaka i to niektorzy znajomi maja po 2 dziewczynki juz heh,teraz 3 znajome w ciazy tez dziewczynki a ja chyba bede miec chlopca
a no i co się stalo??? co za placz
A płacz,bo za dużo się przejmuje obcymi ludźmi Jak mi siostra opowiadała,że na poczekalni taka biedna rodzina z małym chłopcem,może 2 letnim była i ubrany był normalnie,widać ciuchy nie z najlepszego sklepu ale czyściutkie i że taki grzeczny był i taki smutny i w ogóle się nie odzywał a jak mój siostrzeniec jadł paluszki to tak patrzył na niego i buzią ruszał,że aż mi się szkoda zrobiło,że takie dzieci muszą mieć takie życie Cały dzień o tym myślałam i dzisiaj się otrząsnęłam dopiero. Za dużo się przejmuje...

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...

Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-03-27 o 11:28
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora