2014-03-27, 11:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika
Ja pół nocy nie spałam  Mój Tż mimo umowy na czas nieokreślony za max 2 tygodnie straci pracę  Jakiś koszmar normalnie. Ja nie wiem co teraz będzie. Jak się utrzymamy. Nie mam pojęcia. Nawet nie wiem co pisać.
|
Trzymajcie się tam robaki mam nadzieję,że Twój Tż szybko znajdzie pracę i się nie martw,facet zawsze da radę W sumie to przykre,że akurat w ciąży musisz przeżywać taki stres...
Cytat:
Napisane przez Denaris
Super  Gratuluję!  Ale dlaczego nadal masz brać luteinę? Słyszałam, że jest ona ważna na początku a później to już psychiczne uspokojenie mamusi.
|
No mam brać tak zapobiegawczo poprzednie poronienie+początkowe plamienie,wiesz jak to lekarze chuchają na zimne... Ale chyba już max. do 20 tygodnia. Moja koleżanka np. dostała luteinę w 30 tygodniu także zależy też kto jakie ma wskazania 
Cytat:
Napisane przez małaPaulina
Meta powiem ci ze u nas wsrod znajomych rodzi sie dziewczynka za dziewczynka,zadnego chlopaka i to niektorzy znajomi maja po 2 dziewczynki juz heh,teraz 3 znajome w ciazy tez dziewczynki  a ja chyba bede miec chlopca 
a no i co się stalo??? co za placz 
|
A płacz,bo za dużo się przejmuje obcymi ludźmi Jak mi siostra opowiadała,że na poczekalni taka biedna rodzina z małym chłopcem,może 2 letnim była i ubrany był normalnie,widać ciuchy nie z najlepszego sklepu ale czyściutkie i że taki grzeczny był i taki smutny i w ogóle się nie odzywał a jak mój siostrzeniec jadł paluszki to tak patrzył na niego i buzią ruszał,że aż mi się szkoda zrobiło,że takie dzieci muszą mieć takie życie Cały dzień o tym myślałam i dzisiaj się otrząsnęłam dopiero. Za dużo się przejmuje...
Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-03-27 o 11:28
|
|
|