Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-27, 15:44   #441
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Mi pomógł syrop Prenalen dla kobiet w ciąży.

To tak jak my, przynajmniej przez pierwszy rok łóżeczko będzie stało w naszej sypialni a że sypialnie mamy malutką więc będę się musiała nieźle nagimnastykować żeby jakoś wstawić tam łóżeczko. Mam nadzieję że wrzucisz coś później na bloga, którego podgladamy z siostrą już od dawna bo też trochę interesuje nas quilling.
o kurdę

Planuje cos zrobić w Quillingu, ale nie wiem czy to wypali z racji tego, że własnie mój pokoj do skręcania zamieniam na pokoj dla dziecka i pewnie już w maju/czerwcu wszystko spakuje w pudło i wyniosę A boję sie nieco zrobic teraz imię w ramcę dla chłopca, bo co jak wyjdzie jednak dziewczynka ? hihi
Ale chyba zamowię imię dziecka - osobne litery z drewna i ozdobie je kwiatami i quillingiem

Macie jakas strone ?

A sypialnię mamy sporą, miejsce na łóżeczko i komode i nawet fotel bujany, tylko z tż musimy sie stronami zamienić Ale nie chce też jej zagracić szafą kolejną czy innymi zabawkami

Zgłodniałam ide zrobić ziemniaczki z jajkiem - znowu

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora