Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-27, 18:22   #454
kachna21
Raczkowanie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
Kochana mam nadzieję że od września jak już dzidziuś będzie taka pora jesienno-zimową podczas spacerów słońce nie będzie ogrzewało tak intensywnie gondoli. A porysować się może jeśli będzie może często ściągana. Mimo to bardzo mi się podoba ten wózeczek
Któraś z was pytała o cenę to 2 tyś. 2w1.
A znalazłaś może jeszcze jakiś inny model w tym stylu, bardziej nowoczesnym? jeśli tak to daj linki
oj niby przeglądam szukam, ale nic konkretnego.... jak mi si e jakis podoba to zaraz wynajde defekt tylko ja narazie ogladam tylko w necie, a jednak trzeba je obczajac na zywo, jak TZ juz zobaczy brzuch i uwierzy ze to juz to bedziemy jeździc ja szukam wózkka na pompowanych kołach, przednie skretne, z dosc spora gondola, bo zima, w dobrej cenie, z amortyzacja i jeszcze o zgrabnym ładnym wygladzie jak znajde dam znac

Cytat:
Napisane przez uneven Pokaż wiadomość
A patrzyłaś na Mutsy Evo?
na mytsy Evo nawet byłam zdecydowana, bo bardzo mi sie wizualnie podobał, ale jak zaczelam czytac opinie dałam sobie spokój. Z mutsy podobno dobry jest 4rider, ale cena przynajmniej dla mnie raczej zaporowa

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość

dziewczyny udało mi się odczukać na allegro zestaw do łóżeczka
http://allegro.pl/13el-posciel-do-lo...066127867.html
przepiekny! kurcze dobrze ze jestescie, takie perełki człowiek dzieki Wam znajdzie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
aaaaaaa kradne inspiracje!!!!!!! jest IDEALNY!

Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość
Co myślicie o nacinaniu krocza? Ja przy pierwszym porodzie miałam nacinane, teraz mieć nie będę i nie wiem co o tym myśleć😞

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja wole o tym narazie nie mysleć bo wiem że na srówe bede miała docinane, przy stosunku jestem waska to co mówic o porodzie

zrobiłam wlasnie obiadokolację, poledwiczki z suszonymi pomidorami i kaszę peczak z warzywami tylko kurcze dziewczyny mam problem, chyba mam niedobór magnezu bo juz kolejny raz złaął mnie skurcz palca u stopy, ból niesamowity, sam ciagnie do góry nie wiem jk to wytłumaczyc
kachna21 jest offline Zgłoś do moderatora