Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na właściwe tory powracamy, już nigdy więcej grzeszkom się nie damy! Cz XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-27, 19:36   #892
charlizeee
Zakorzenienie

Dot.: Na właściwe tory powracamy, już nigdy więcej grzeszkom się nie damy! Cz XVIII

Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
Nie wiem, ale jaram się moim pomysłem Najchętniej żeby wszystkie miały mniej więcej jednakową drogę także smerffie... Przemyśl odpada

Wiem, ze to jest ważne. Ja rozumiem, że można chcieć zacisnąć pas- często tak mam ale nie oglądam wtedy kurtek za 200zł, okularów przeciwsłonecznych za 300 i nie mam ochoty zmienić ipada na nowszą wersję Dobra, głupi temat to był bo jestem w stanie wszystko zrozumieć, tylko dziwi mnie rozmyślanie się po 30minutach, kolejny raz

Melduję się po plecy+barki+brzuch i 70min aero. Z D E C H Ł A M. Barki paliły, aż paraliż miałam, faceci się przyglądali a ja podziwiałam żyłeczki Boże gdyby mama moja to zobaczyła to by mnie wydziedziczyła. A z rowerka nie mogłam zejść, tak mnie plecy naparzają (od treningu ofc)

Mi kolega proponował, że nauczy mnie coś tam z towarzyskiego ale ja to drewniak jestem jak cholera więc podziękowałam

No to ja mam do Was prawie 2tys

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

A ten moj kolega z siłowni to jest full pro okazało sie ze skończył awf trenowaliśmy razem
Nawet zaproponował mi podwiezienie na prom do innego miasta o 4 rano