2014-03-28, 08:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Cytat:
Napisane przez carolciuska
Czy Wasi faceci tez tak beznadziejnie masuja?  leze wlasnie i moj S "masuje" mi stopy... Nie zebym wybrzydzala, ale masakra 
|
TAAK ! Mój beznadziejnie masuje. Ja już nawet go nie proszę o masaż pleców,bo potem jestem albo obolała albo zła,bo robi to czasem za lekko. Chyba,że na prawdę mnie bolą to go wtedy namawiam na masaż i zaciskam zęby żeby tylko mu nie powiedzieć,że mi się nie podoba
Cytat:
Napisane przez nmartyna
Dzień dobry 
Dalej macie takie dziwaczne sny? Ja miałam dzisiaj taki straszny, że mój P. budził mnie w nocy, bo aż płakałam przez sen... Ale za to po tym, jak mnie obudził i próbowałam się uspokoić poczułam takie solidne kopnięcie  Dzidziuś chyba próbował powiedzieć, że mama ma dać spokój głupim snom i iść spać  A tak poważnie, to chyba trochę za wcześnie na takie kopniaki, bo do tej pory czułam tylko delikatne muśnięcia i motylki w brzuchu. Co prawda w poniedziałek zacznę 18 tydzień, ale nie wiem czy to nie za wcześnie...
Kobietki, tyle ciekawych rzeczy można się tutaj dowiedzieć od Was
Piszcie więcej i daje... 
|
Mi raz w tygodniu zdarzają się dziwne,straszne sny,ale już przed snem staram się myśleć o przyjemnych rzeczach i niczym się nie zamartwiać to wygrywam z koszmarami
Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
|
|
|