Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nowości kosmetyczne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-17, 17:07   #2604
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: nowości kosmetyczne

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
to powiedz mi Hosenko jak u neigo z chlodzeniem i kolorem? no i klei sie? walkuje? jak z trwaloscia?

edit: aha. najwazniejszego zapomnialam: gdzie kupilas
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Zizou ten błyszczyk jest w promocji w Super Pharm; na plakatach reklamowych wygląda na bezbarwny
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
u serio? to jutro czeka mnie wyprawa do SP dzieki

badalam tester, i on w opakowaniu jest taki niebieskawy, boje sie ze na ustach zostanie taki poblask niebiesko-zielony
Cytat:
Napisane przez Sathi Pokaż wiadomość
To jednak fajny ten błyszczyk?
Ale wy jesteścieście ;P
Już miałam żadnego nie kupować, a tu zaś kuszą
A on nadaje kolor ?
Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Pisz koniecznie Hosenko jak sie sprawdza ten blyszczyk, bo nie ukrywam, ze sie na niego ostro grzeje
Mi sie on bardzo podoba - testowałąm wiele razy (byłąm hostessą Bourjois wczoraj i przedwczoraj ) i koniec końców sie skusiłam.

Efekt chłodzenia bardzo odpowiada - w upały bedzie jak znalazł. Na ustach jest bezbarwny, chłodzenie czuć wyraźnie i dosyć długo (gdy usta sie lekko zwilzy jezykiem do chłód się "odnawia"). Posmak ma mietowy, nie sztuczny, niemal identyczny jak smak mietowej gumy do zucia przez co jest wrażenie odświeżenia oddechu (idealny wiec do całowania )
Absolutnie nie kleji sie . Usta są błyszczące - kuszące wręcz

jest w promocji w SP - 34,99 + szal gratis

Dodam, że od czwartku do niedzieli w SP bedzie "nauka malowania" nowym lakierem 1 seconde i dodatkowo - 15% zniżki na Bourjois. Mają być jakieś konkursy ale nie wiem czy bedzie coś do wygrania (możliwe, że krakowianki spotkają mnie przy tej akcji )

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Na ustach w pierwszej chwili też jest taki zielonkawy Jak przyszłam na promocję Burżuja do M1, to miałam farta, bo się okazało, że ledwo co przyszły te błyszczyki, więc sobie użyłam takiego nowego, nieśmiganego testera Menthol Gloss i właśnie w pierwszej chwili się przeraziłam, ale potem delikatnie rozsmarowałam go na ustach i zieloność zanikła. Przynajmniej w tym ichnim świetle. Więcej go nie używałam, bo jakoś mi do gustu nie przypadł - chłodzi mocno, mięta jest taka ostra, ale w sumie efekt szybko znika. Wolę miętowe błyszczydło z Oriflame, bo to taka słodka mięta
Z koleji mi Oriflame sie nie spodobał - własnie przez to że taki słodki. W przeciwieństwie do Bourjois, jest gesty i skleja usta.

Gratuluje awansu Tez myślałam o tym, ale nie mam teraz zbytnio czasu i stałego dostępu do neta

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Hosenko myslalam, ze to moj temat jest skomplikowany, ale Twoj przy moim brzmi jak inwokacja przy fraszce
Już mam dość... Dzisiaj siedze od 10 przed kompem i płodze moja prace

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora