2007-06-17, 17:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nowości kosmetyczne
Cytat:
Napisane przez zizou
to powiedz mi Hosenko jak u neigo z chlodzeniem i kolorem? no i klei sie? walkuje? jak z trwaloscia?
edit: aha. najwazniejszego zapomnialam: gdzie kupilas 
|
Cytat:
Napisane przez Estella
Zizou ten błyszczyk jest w promocji w Super Pharm; na plakatach reklamowych wygląda na bezbarwny 
|
Cytat:
Napisane przez zizou
u serio? to jutro czeka mnie wyprawa do SP  dzieki
badalam tester, i on w opakowaniu jest taki niebieskawy, boje sie ze na ustach zostanie taki poblask niebiesko-zielony 
|
Cytat:
Napisane przez Sathi
To jednak fajny ten błyszczyk?
Ale wy jesteścieście ;P
Już miałam żadnego nie kupować, a tu zaś kuszą 
A on nadaje kolor ?
|
Cytat:
Napisane przez mimbi
Pisz koniecznie Hosenko jak sie sprawdza ten blyszczyk, bo nie ukrywam, ze sie na niego ostro grzeje 
|
Mi sie on bardzo podoba - testowałąm wiele razy (byłąm hostessą Bourjois wczoraj i przedwczoraj ) i koniec końców sie skusiłam.
Efekt chłodzenia bardzo odpowiada - w upały bedzie jak znalazł. Na ustach jest bezbarwny, chłodzenie czuć wyraźnie i dosyć długo (gdy usta sie lekko zwilzy jezykiem do chłód się "odnawia"). Posmak ma mietowy, nie sztuczny, niemal identyczny jak smak mietowej gumy do zucia przez co jest wrażenie odświeżenia oddechu (idealny wiec do całowania )
Absolutnie nie kleji sie . Usta są błyszczące - kuszące wręcz 
jest w promocji w SP - 34,99 + szal gratis 
Dodam, że od czwartku do niedzieli w SP bedzie "nauka malowania" nowym lakierem 1 seconde i dodatkowo - 15% zniżki na Bourjois. Mają być jakieś konkursy ale nie wiem czy bedzie coś do wygrania (możliwe, że krakowianki spotkają mnie przy tej akcji )
Cytat:
Napisane przez MagJa
Na ustach w pierwszej chwili też jest taki zielonkawy  Jak przyszłam na promocję Burżuja do M1, to miałam farta, bo się okazało, że ledwo co przyszły te błyszczyki, więc sobie użyłam takiego nowego, nieśmiganego testera Menthol Gloss i właśnie w pierwszej chwili się przeraziłam, ale potem delikatnie rozsmarowałam go na ustach i zieloność zanikła. Przynajmniej w tym ichnim świetle. Więcej go nie używałam, bo jakoś mi do gustu nie przypadł  - chłodzi mocno, mięta jest taka ostra, ale w sumie efekt szybko znika. Wolę miętowe błyszczydło z Oriflame, bo to taka słodka mięta 
|
Z koleji mi Oriflame sie nie spodobał - własnie przez to że taki słodki. W przeciwieństwie do Bourjois, jest gesty i skleja usta.
Gratuluje awansu Tez myślałam o tym, ale nie mam teraz zbytnio czasu i stałego dostępu do neta 
Cytat:
Napisane przez mimbi
Hosenko myslalam, ze to moj temat jest skomplikowany, ale Twoj przy moim brzmi jak inwokacja przy fraszce 
|
Już mam dość... Dzisiaj siedze od 10 przed kompem i płodze moja prace
|
|