Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - pora snu niemowlaka
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-28, 12:09   #162
201711281320
Konto usunięte

Dot.: pora snu niemowlaka

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Mnie to też dziwi. Nie wyobrażam sobie. Już nawet nie chodzi o to dziecko, bo jest jeszcze małe i w zasadzie wszystko mu jedno, ale z punktu widzenia rodzica, zero, totalnie zero jakiejkolwiek intymności i nastroju.

Jak dla mnie sposób na życie autorki z dzieckiem to pomieszanie z poplątaniem. I w sumie te uzasadnienia się też kupy nie trzymają. Bo niby chodzi o spędzanie czasu z dzieckiem, które tak na prawdę bawi się samo w łóżeczku albo bujaczku, czyli jednak mało aktywne jak dla mnie to spędzanie czasu.

Jak dla mnie to raczej wszystko to dziwne.
Może po prostu autorce nie chce się wstawać z łóżka przed 9 i to jest główny powód
Zgadzam się w całej rozciągłości
Autorka założyła wątek, żeby się utwierdzić w swoich przekonaniach, że absolutnie można kłaść dziecko o północy spać. Gdy okazało się, że wiele osób jej to odradza Ona zawsze odpowiada w stylu "ale przecież...". Na moje oko choćbyśmy wszystkie jak jeden mąż napisały, że to niedopuszczalne Ona i tak nie będzie nic zmieniać i tyle. Powiedziałabym nawet, że specjalnie przeciąga położenie dzieciaka spać ( np. podczas swojej kąpieli) , żeby rano móc dłużej zostać w łóżku.

Jak dla mnie bardzo dziwny tryb życia i wszystko kompletnie pomieszane. Ale cóż, jak już pisałam wcześniej- każdy żyje tak jak chce...
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując