Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Michael Kors - miłośniczki łączmy się :) cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-28, 14:57   #2948
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Dot.: Michael Kors - miłośniczki łączmy się :) cz. II

Cytat:
Napisane przez Zebra80 Pokaż wiadomość
Też tak mam...myślę, zastanawiam się nad jakimś zakupem, analizuję, rzecz znika ze strony i wtedy się zaczyna! Nerwowe odświeżanie strony kilkanaście razy dziennie, szukanie w innych miejscach po czym jak się znowu pojawia to klikam i się nie zastanawiam
no to mamy tak samo tak 3 miesiące temu z moim Hamiltonem powder blue.. był był chciałam kilknąć a tutaj artykuł wyczerpany.. miesiąc temu trafił znowu ale tylko 3 szt udało mi się fartem klikąć ostatnią sztukę (dzięki informacji jednej wizażanki sandi )

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
Napisane przez caleczka Pokaż wiadomość
REWELACJA a jednak się skosiłaś SUUUPER
nie mogłam jej przeżyć, tak bardzo chciałam beżową Selmę ale kurcze.. druga okazja może się nie trafić, taka perełka

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Nedda Pokaż wiadomość
Mam tak samo!

Najgorsze jest to, że zniknięcie ze strony jest już dla mnie przechylającym szalę powodem, że MUSZĘ to mieć

Dopoki jest dostepne to się zastanawiam...
o tak.

jak wczoraj zobaczyłam,że znikęła to się pukałam w głowe.. czemu czemu tego nie kupiłam aż mi siostra poszła drinka zrobić mocnego
a dzisiaj będę świętować bo jednak udało się kupić każdy powód jest dobry

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2014-03-28 o 14:59
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora