Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-28, 15:02   #3538
Floria
Zadomowienie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XIX

Cytat:
Napisane przez Milena_ 798 Pokaż wiadomość
miałam wam o tym wcześniej napisać i jakoś wyleciało mi to z głowy skleroza nie boli .
Od prawie 2 miesięcy dodaję żel lniany prawie do wszystkiego. Pod olej, jak kremuję włosy, zawsze do odżywki d/s, do masek, smaruję sobie też pasma loków jak jestem w domu czy przed wyjściem. I wiecie co włosy mam dużo bardziej błyszczące niż po samym olejowaniu czy masce solo, skończył się problem z rozczesywaniem. Jest po prostu super
Cytat:
Napisane przez Joanku Pokaż wiadomość
Curly
ja tak właśnie dziś planuje zrobić użyć tylko gluta i zostawić niech to schnie.
xal też to zauważyłam strasznie długo mi po glucie schną... fajnie, że tym razem wyszedł lepiej.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość
Czyli chyba się troszkę przeproteinowałaś Plus mniejsza porowatość i już problemy, powiem Ci Kochana, że ja za czasów wyższej porowatości chyba nigdy się nie przenawilżyłam ani nie przeproteinowałam, a ostatnio częściej mi się to zdarza.

A taaak, glutek pięknie nabłyszcza, dlatego kocham płukankę lnianą Idę gotować gluta zaraz
No właśnie, muszę ugotować nowego, bo skończyłam poprzednio i na dzisiaj już nie miałam, a włoski by fajnie się trochę pogrubiły jak widzę. Po glutku albo po płukance są takie bardziej mięsiste
Joanku super Ci wyszła ta reanimacja
Floria jest offline Zgłoś do moderatora