2014-03-28, 14:51
|
|
BAN stały
|
Dot.: pora snu niemowlaka
Cytat:
Napisane przez vretka
Maharet, a może jednak spróbowalibyście coś zrobić z tą kąpielą? Kąpiąc razem małego zyskacie pół godziny. Jeśli Ty się wykąpiesz w czasie kiedy dziecko spędzi czas z tatą, macie kolejne pół godziny. Można też wcześniej nakarmić dziecko, tak żeby się razem całą trójką położyć o tej 22. Zawsze to lepsze niż przesiadywanie do północy.
Na Twoim miejscu zrewidowałabym jeszcze dietę. Nawet jeśli nie byłaś na dukanie wtedy, kiedy spadłaś ze schodów, nie znaczy, że organizm miał dostarczone wszystko co mu potrzebne. Poza tym nie ogarniam jednak sytuacji, w której traci się przytomność przy minimalnie zmniejszonym czasie wypoczynku nocnego. Myślę, że warto zrobić wszelkie badania z tym związane.
|
Minimalnie to by bylo jakbym spoala 8 godz, czasami 7, ale 5 to niewiele ponad polowa mojego zapotrzebowania na sen.Nie wiem jakie badania mozna porobic, wszystkie mialam chyba.
Dla nas bez ensu spedzac te niewiele czasu ktore mamy dla sienie na kapaniu i karmieniu, to moge zrobic sama jak maz juz jest niedostepny
|
|
|