Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Higienistka stomatologiczna! Krakowska Medyczna Szkoła Policealna
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-28, 15:41   #1
Deiris
Raczkowanie

Higienistka stomatologiczna! Krakowska Medyczna Szkoła Policealna

Cześć, dziewczyny!
Czy jest tu jakaś higienistka stomatologiczna z Krakowskiej Medycznej Szkoły Policealnej?
Chciałabym się dowiedzieć, czy trudno się dostać. W sensie, czy liczy się na to coś więcej niż kolejność zgłoszeń i zdanie egzaminu wstępnego/przejście rozmowy kwalifikacyjnej. I jak wygląda ten egzamin potwierdzający predyspozycje?
Poważnie się zastanawiam nad złożeniem podania, bo w tym roku piszę maturę, ale chcę zrobić sobie przerwę, bo wiem, że będę musiała ją poprawiać. I w czasie tej przerwy chciałabym zdobyć jakiś zawód. Mieli otworzyć ten zawód w policealnej blisko mojego miejsca zamieszkania, ale niestety się nie udało. A do niepublicznych nie chcę iść.
Więc mam do wyboru albo tę szkołę na kierunku higienistki stomatologicznej, albo technik usług kosmetycznych w mojej okolicy. Nie chciałabym czegoś bardzo trudnego, bo wtedy mogłabym nie znaleźć czasu na naukę do poprawiania matury. ;/
Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi.
Deiris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując