Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pulchne dietują, spadki notują i powera tyle mają, że część IV zaczynają :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-28, 20:30   #171
swinka94
Zadomowienie

Dot.: Pulchne dietują, spadki notują i powera tyle mają, że część IV zaczynają :)

witam wieczorną zmianę.

ja już u rodziców, ale padnięta jestem więc pewnie niedługo pójdę spać.

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Ja szukam mleka bez laktozy , ale u mnie nigdzie nie ma. Ponoć w biedronkach niektórych już się pojawiły.. szkoda, że u mnie nie
Potrzebuję mleko do owsianki rano i czasem do kakao a owsianka na wodzie mi się nie widzi.

A po mleku wychodzą mi pryszcze na żuchwie i szyi , teraz odstawiłam i pryszczy nie ma.
Ja też tylko w Lidlu widziałam. No i sklepach eko. Mi na zuchwie i szyi też wychodzą, ale to od izotretynoiny. Wywala mi wszystko

Cytat:
Napisane przez KatiaT Pokaż wiadomość
Hej Wszystkim!
Cóż, mam na imię Kaśka, mam 21 lat, od paru lat mieszkam w Anglii, gdzie baaardzo przytyłam (chociaż nigdy nie byłam chudziutka).
Obecnie moja waga pokazuje 121.5 kg. Jeszcze dwa tygodnie temu było to 125. Zaczełam chodzić na spotkania WeightWatchers i powolutku zaczynam wierzyć że uda mi się wrócić do wagi 75 kg (bo tyle ważyłam zanim wyjechałam z Polski).

Wzrost 180 cm.
Waga poczatkowa: 125 kg
Do zrzucenia: 50 kg.
Waga obecna: 121,5 kg
Witaj Jeżeli Ci na tym zależy to oczywiście, że jest to w Twoim zasięgu. Musisz tylko przyjąć ze spokojem to, że nie będziesz szczupła za miesiąc czy dwa. Ale jeśli zależy Ci na długotrwałej zmianie to tym bardziej chyba dobrze próbować zmieniać myślenie niż ścigać się żeby potem odrobić podwójnie kilogramy. Pisz co robisz, co jesz.

Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko.
swinka94 jest offline Zgłoś do moderatora