Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-29, 10:51   #162
YellowSheep
Rozeznanie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
hejka!
noc nawet nawet, nie musialam brac kuby na rece takze yyyyyy luksus
kupilam mu wczoraj ta mgielke zablocka i bedziemy sie inhalowac...
mlody kiedys nie dzierzyl maseczki, tylko ustnikiem mozna bylo sie inhalowac a teraz maska do noska, sam trzyma i heja do przodu musial chlopina poprostu do tego dojrzec
dzis jedziemy do t. na urodziny i imieniny tesciowej i szwagierki

pierdutłam z samego rana

korzystajac z okazji ze byc moze tzYellow nas podczytuje to:
Czy Ci chlopie padlo na mozg!!!!!!!????????
jestes facet z jajami czy pitka grochowa?! bo jak narazie to to drugie!!!!
masz taka mega extra rodzine, cudowna kobiete ktora dba o Ciebie jak moze, wspanialego synka a Ty co odwalasz????
jestes w stanie spojrzec na siebie w lustrze? bo ja bym nie mogla! Ty chyba nie wierzysz w to ze mozesz stracic ich oboje na dobre!
opamietaj sie chlopie bo za chwile moze byc juz za pozno!
tak sie nie zachowuje prawdziwy m.e.z.c.z.y.z.n.a!!!!
Pstryniu, Litlle jesteście boskie zaraz się człowiekowi humor poprawia...

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45801381]Podłe moje kochane baby, nie nadrobię was po jednym dniu nawet doczytałam tylko, że może Meneq jest? no to trzymam kciuki
wczoraj masakra w pracy, piątki mam bardzo ciężkie, zaczynam 2 informatykami, potem zajęcia z trudnymi dziećmi i dyżury na przerwie, jak wychodzę to nie wiem jak się nazywam, w efekcie wczoraj poszłam z Dorką spać po 19 ma skok jakiś chyba, bo noce gorsze i zaczęła nagle więcej jeść, a dzisiaj w ogole szok, podeszła do mnie do krzesła, oparla się, i łapie mnie za ręce no to jej dałam, a ona jakoś tak sama wyraźnie zaczęła do przodu pchać - ewidentnie pokazywała by iść z nią! nie jest tak prowadzana i nie chcę tak, przeszłam kawałek i co? pięknie szła, czyli już ma zakodowane jak nogi ustawiać, że jedna za drugą i do przodu niech sama zacznie teraz, bo mamunia wyrodna nie zamierza prowadzać za rączki.[/QUOTE]

Idą z Olim łeb w łeb ciekawe które pierwsze pójdzie samo

Zjadłam mega owsianke z malinami bananem i jabłkiem popijam herbatkę, reszta śpi a ja korzystam i zmykam do sklepu. Wpadnę później
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora