Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każda dba o ładny brzuszek by zamieszkał w nim maluszek - cz. 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-29, 12:05   #2113
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dot.: Każda dba o ładny brzuszek by zamieszkał w nim maluszek - cz. 13

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
młoda ja robię 1 jajo około 2h... więc wiesz ale szybko idzie, ładnie wygląda, mogę się poświęcić...

teraz idę się pouczyć, babcia z wnusią poszły do jakiejś koleżanki co ma wnuczkę i o

Się mogę pochwalić, że mojej córce coraz częściej nie ubieram pieluchy na spacer a na noc zawsze

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Jagacia i co, ruszyło Cię? Może czekolady na pusty żołądek? Albo kawa? Mnie po tym po 15 min rusza od razu... nie pijesz siemienia już? Nie pomagało Ci to?

Młoda a co myślałaś, że mnie w jajo zrobisz taa?? Pamiętam, że wstawiałaś śliczne pazurki jeszcze jakieś będziesz robić??

W ogóle przymulacie... rozumiem, że ładna pogoda, ale robię niemca, co jakiś czas odświeżam a tu cisza jak plemnikiem zasiał

jeszcze jakie mam tematy w nowym rozdziale... umrzeć, urodzić się, kondolencje,, ślub, pogrzeb, współczucie, gratulacje... i tam zdania, że "urodziłam córkę ostatniej nocy o 23 godzinie" aż mi się płakać chce, jeszcze takie tematy łeeeee
dla córy

No trochę ruszyło, po kawie a siemienia nie piję od tygodnia, ale jak pilam to tez było podobnie, tylko w tym tyg doszły wzdęcia a wtedy po prostu potrafiłam nie zalatwiać sie z 4-5 dni a teraz czuję się taka pełna. Kupiłam jeszcze jedną maślankę i popijam
A co, Tobie siemie pomagało na te sprawy?
Ja to mam głownie przez to, że 8 godz siedzę, wracam do domu na wizaż i też siedzę
Podziwiam Cię za ten upór w nauce, samemu ciężko się zmobilizować, inaczej jak sie na jakiś kurs chodzi, ale Ty twarda jesteś no i postępy są ja nigdy nie lubiłam niemca, uczylam sie na klasówki, a potem zapominałam z anglikiem latwiej mi szło
No zamulają dziś, ja zagladam w przerwach a inne wcale

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Ja pier.....
Co jest?

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2014-03-29 o 12:06
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora