Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-29, 12:54   #168
hope01
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)

Czesc Mamki

Dziewczyny przysięgam żem nic mu nie zrobiła. Pojechal po pizze teraz.
My na 16 znowu na urodziny starszego kuzyna Dadusia. Aktualnie ,to próbuje Młodego do spania dać, bo jak zasnie w aucie i go obudzimy to bedzie meksyk.
A mial dzisiaj wypadek. Spał z nami, bo mu te czwórki się klują i budzi się w nocy, a jak poczuje, że jestem, tzn wytarga mnie za włosy to śpi ponownie. No i obudzil się po 5 (ja nie wiem co z oknem zrobić, przez zasłony on dopatrzy że jasno i dawaj) i jak podejrzewam zobaczył ojca w domu, to zaczął po nim łazić i zsunął się głową z łóżka i trafił akurat w swoje autko. No i ma limo na środku czoła, które wygląda jak malina ale dzielny mój 10 sekund krzyku i zaraz zapomniał i śmiech.

Silver odezwij się
Szaja dla Dorki
Pstryń, bardzo dobrze gadasz!
Gojka nie obraź się ale zgadzam się z littlle. Używasz takiej ilości wielokropków, że strasznie to razi podczas czytania . I koniec końców zgadzam się z Anią. Strasznie nieodpowiedzialnie postąpiłaś, bowiem kobiecie w ciąży chyba nie trzeba powtarzac czego powinna się wystrzegać... Ciesz się że wszystko jest ok bo t. nie byli najważniejsi. Swoją drogą żże też TŻ nic na to?

Ja mam Hiszpanki w lodówce

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora