Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsza u Nas mała Lilka, cała reszta jeszcze chwilka-mamusie po staraniach cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-29, 13:10   #747
vioris
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza u Nas mała Lilka, cała reszta jeszcze chwilka-mamusie po staraniach c

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Ja nic nie neguje. Nie rodziłaś tak czy siak naturalnie więc do końca opinii wydać nie możesz.
Ja czytam fakty z Twoim postów nie spieram sie z Toba co lepsze co gorsze, napisalam tylko ze jedno i drugie ma swoje plusy i minusy a Ty ciagle uparcie krytykujesz ze cesarka jest tylko taka i taka a naturalny taki i taki i koniec. Ty masz takie przyklady i znasz takie kobiety, ja tez mialam w rodzinie duzo porodow i to roznych i nie wyssalam sobie z palca niczego... wiec nie Ty jedna mozesz tu poprzec sie dowodami.
Wiem, ze sa powiklania... ale co w zwiazku z tym? Pisalam, ze jedno i drugie ma plusy i minusy a Ty piszesz tak jakby to naturalny byl mega grozny dla kobiety.

Jedne po cesarce wstana i beda fruwac a inne nie... nie wszystko jest plotką tak jak napisalałaś w odpowiedzi do kici.

Juz mi sie nie chce o tym gadac bo to nie ma sensu, wiesz zawsze swoje lepiej... a ja Ci nie uswiadamiam niczego ani nie wpieram, tylko po ludzku pisze ze kazda z nas jest inna i kazda z nas inaczej bedzie przezywac taki czy taki poród.
Wszystko mi opada po prostu. Gdzie ja napisałam że coś jest takie i takie i inne nie? Normalnie mi wpierasz jak zwykle coś czego nie napisałam tylko po to żeby wyszło że ja coś źle pisze, czy to co ja wiem jest nieprawdą.
Okulary może polecam, bo napisalam WYRAZNIE ze wszystko ma plusy i minusy i nie jest tak jak plotki gloszą ze po cc się dochodzi gorzej do siebie bo to właśnie zależy od osoby. Jedne po cc latają tak jak ja i te co były ze mną a inne po sn leza i cierpią bo je boli krocze i są wykonczone. Nie wiem co sie tak uczepilas moich postow i tego żeby zawsze napisać coś innego niz ja, aby pokazać że nie mam racji, za to Ty masz zawsze.
Uwierz mi nie masz patentu na rację więc nie neguj wszystkich wkoło bo wiele razy się bardzo mylisz tylko tego do siebie nie dopuszczasz.
Koniec OT.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.