Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolejny rok razem walczymy, wytrwale spamujemy i ostro ćwiczymy. Cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-29, 13:29   #4264
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Kolejny rok razem walczymy, wytrwale spamujemy i ostro ćwiczymy. Cz. IV

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
no wiem, ale tak na prawdę co ja mogę zrobić? pytałam jej już nie raz, pytałam też takiej innej dziewczyny, która u nas się zajmuje umowami itd i nikt nic nie wie i niby z Wawy próbują się dowiedzieć, no ale ja sama nie jestem w stanie tego załatwić no ale na prawdę coraz bardziej mnie to już wkurza

a tak standardowo w sumie sałatka, koreczki, jajka, jakieś tam różne wędliny, sery, warzywa itd nic specjalnego nie będzie myśleliśmy żeby zrobić coś na ciepło, ale tu w sumie sporo osób będzie, to najłatwiej coś w piekarniku, a że mamy niesprawny to trochę ciężko

za ćwiczenia. W weekend nie robisz przerwy?

w ogóle dzisiaj śpimy godz krócej nie dość, że weekend taki krótki i tak szybko mija to jeszcze godz mi z niego kradną
To trzymam kciuki byś jak najszybciej ją dostała

Mniam a jaka sałateczka? to ile Was będzie? pomieścicie się?

Jutro robię przerwę długo już nie ćwiczyłam, więc wiesz, dzisiaj wypadało zresztą już jutro jedziemy do moich rodziców, a ja nie wiem jak tam z ćwiczeniami będzie... i tak będę miała mnóstwo roboty w kuchni i pewnie w ogrodzie będę mamie pomagać

Ale za to będzie już widniej wieczorami przeżyjesz ale w ogóle zmiana czasu to jedna wielka głuuuupota nie wiem po co to komu

Zaczęłam sprzątać chałupę i gotuję w międzyczasie obiad
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora