Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-29, 17:38   #1586
Milennka03
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXVI

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
A u mnie nadal nie ma I chyba nie było bo wypatruję ich od ponad tygodnia...
nie trać nadziei , u mnie 2 tygodnie nie było i dopiero dziś rano rzucili tak że szansa że się pojawią spora.

Cytat:
Napisane przez Madziarka.n Pokaż wiadomość
ja dzisiaj przeszperałam całą B. w poszukiwaniu chipsów wasabi i czosnkowych, ale u mnie nie było jak się pojawią to zrobię sobie zapasy

a przy kasie jakiś facet awanturował się dobre 15 minut, bo ekspedientka nie chciała przyjąć mu reklamacji, bo ten zgubił paragon
facet - kupiłem tutaj, w tym sklepie, przecież widać że to produkt z B.!
ekspedientka - aby mógł pan zwrócić towar niezbędny jest paragon
facet - no miałem go ale się gdzieś zgubił!
ekspedientka odpowiedziała to samo co wcześniej i tak sobie gadali do prawie 15 minut, po czym..
facet - czyli ja mogę wejść na drogę sądową??
ekspedientka - tak, oczywiście
facet - dobrze!!! to spotkamy się w sądzie!!!

myślałam że tam padnę
jeszcze wariat był z dzieckiem w wózku, już mi się szkoda chłopca zrobiło że ma takiego "mądrego" ojca
ja napisałam wyżej , pewnie się pojawią, może to chwilowy brak.

a to faktycznie "ciekawa" sytuacja, takich nie brakuje. U mnie ostatnio też parodia. Kobitka płaci przy kasie a kasjerka wydała jej resztę w drobniakach bo nie miała chwilowo innego bilonu. Tyle że nie w groszach tych złotych ale normalnie po 0,5gr , 1 zł ,2zł i nie było tego dużo góra 10zł. Na co kobieta piana i że w takim razie ona rezygnuje z zakupów bo nie będzie z takimi drobniakami nigdzie chodziła bo nie ma ich potem jak wydać Ludzie włacznie z kasjerką w szoku, bez jaj, nie wydała jej 100zł w bilonie ale chyba tylko 10 zł i to nie w złotych groszówkach..eh, człowiek czasem jest dziwny jednak..

a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle

-fasolinno-

siestowo

Milennka03 jest offline Zgłoś do moderatora