Pokrewieństwo dusz i umysłów...
Hej Wizażanki
Chciałabym sie Was zapytać czy macie kogoś tak bliskiego, że czasami robicie dokladnie to samo..że łączy Was cos wiecej niż znajomość?! Żeby Wam przybliżyć o co mi chodzi podam Wam przykład..
kiedy poszłam do liceum (juz zakończone) odnalazlam swoja pokrewna duszyczke! moja imienniczke- Agusie..potem okazalo sie ze urodzila sie tego samego dnia,miesiaca i roku co ja malo tego- w tym samym szpitalu 
szybko sie wydalo, ze laczy nas cos dziwnego...czesto mowimy to samo w tym samym momencie myslimy o tym samym....z klasowek najczesciej dostawałysmy identyczne oceny, nawet czasem ta sama liczbe punktow
podoba nam sie zazwyczaj to samo, mamy podobny gust jak jedna cos boli..to najczesciej druga tez w dniu 18 urodzin kupilysmy sobie nawzajem prezent bez konsultowania oczywiscie...-prezent byl taki sam- pluszowe miski haha..
Później sie okazalo, ze mamy podobne zainteresowania- no i od pazdziernika zaczynamy studia : kosmetologia (oczywiscie ta sama uczelnia i grupa pewnie tez) 
duzo jest takich podobienstw, pewnie sporo pominelam
No i Aga stała sie moja tzw. "siostrzyczka" czasami sie smiejemy ze nawet umrzemy tego samego dnia 
a teraz ponawiam pytanie: Wy macie taka pokrewna duszyczke??:D z ktora Was wiele laczy? nawet nie wiecie jakim sposobem bo nie znaliscie sie od urodzenia? :cool :
podrawiam moja Siostrzyczke- ktora dołączyła
do grona Wizazanek jako--> agVsia
and it teases you every night (..)
Edytowane przez truskaffka
Czas edycji: 2007-06-18 o 09:54
|